Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljunk a német cseredi...

Mit csináljunk a német cserediákkal?

Figyelt kérdés

Márciusban jön hozzánk egy német cserediák (16 éves-lány)

Egy hétig lesz it, amelyből egy nap egy egész napos programot kell szervezni.

Budapestre szeretnénk menni. (kb 100 km-re lakunk onnan)

Valami érdekes program kéne, de nem város nézés, vagy múzeum, mert oda úgy is mennek az iskolával.

Ezenkívül a Csodák Palotája is kilőve (oda is mennek együtt) és az uszoda/élményfürdő is, mert ott voltunk, amikor én voltam náluk Németországban.

Szerintetek milyen programot találjunk ki?

Köszi a válaszokat

16/L

2012. febr. 3. 20:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vidd el bowlingozni vagy hajózni a Dunán.
2012. febr. 4. 09:31
 12/15 anonim ***** válasza:
nekem 2hétig volt itt francia, /de amúgy egy egész szakasz jött/, na ők mind ilyen alvó falukból jöttek ahol (később tapasztaltam) kisbolt sem volt, na ezek átváltották az Euró-jukat forintba, és 2hétre bevackolták magukat Debrecenbe a Matanza clubba, meg a Mekibe, szóval nem is kellett programot keresni nekik
2012. febr. 5. 15:36
 13/15 anonim válasza:

Hát a vidámparkot én se nagyon javaslom. Tavasszal Frühlingfest, ősszel Cannstatter Volksfest/Oktoberfest, vagyis bőven van itt látnivaló. Nem hazudok, ha azt mondom 5x annyi gép van, amire be lehet fizetni, mint a Vidámparkban.

(ja, itt élek Stuttgart mellett, azért tudom)

2012. febr. 5. 16:45
 14/15 anonim ***** válasza:

utolsó!

szuper, örülünk neked

a népesség meg 8,3x akkora...

2012. febr. 11. 18:46
 15/15 anonim válasza:
és kényszerítsd a fürdésre, mert mikor én voltam cserediák németországban a sulimmal, az összes cserediák 2-3 naponta fürdött.
2012. márc. 6. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!