Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan találhatna másik német...

Hogyan találhatna másik német családnál munkát anyukám?

Figyelt kérdés
Anyukám másfél éve ápol egy 81 évet német férfit.Közvetítő céggel került ki,de a bácsi állandóan zaklatja és ezért másik családhoz szeretne kerülni.A cég hónapok óta ígéri neki,hogy másik családot néz,de mindíg azt mondja,hogy mégsincs.Hogyan tudna magának másik családot keresni.Perfekt beszéli a németet,bár nem szakápoló,de a mostani munkaadói nagyon meg vannak vele elégedve.
2012. jan. 6. 10:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Másik céggel. Vagy keressen teljesen másfajta munkát. Vannak kisgyerekes családok, akik bejárónőt vagy dadust keresnek, főzni, takarítani kell meg a gyerekekkel foglalkozni. Én amikor au pair voltam, mondjuk nem Németországban, de a családnál ahol laktam volt ilyen házinéni vagy micsoda, ő is külföldről jött és ott lakott velünk, csak az ő dolga a házimunka volt, az enyém meg hogy angolra tanítsam a gyerekeket.
2012. jan. 6. 11:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha perfekt német, akkor miért nem néz német álláshirdetéseket? Ott könnyebben találhatna munkát, mint te innen.
2012. jan. 6. 11:11
 3/12 bánomisén ***** válasza:
100%
Ahogy az előző mondja, álláshirdetéseket kellene néznie, vagy, ha van Németországban olyan szervezet, ami közvetít ki ápolókat, akkor azzal felvennie a kapcsolatot. A nyelvet beszéli, gyakorlata van, biztosan szóba állnának vele.
2012. jan. 6. 11:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire jól beszéli a nyelvet, akkor egyszerüen küldje el a pályázatát egy idösotthonba segédápolónak. Nem is fog rosszul keresni és tárt karokkal fogják várni.
2012. jan. 6. 11:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
ha perfekt németből akkor nem tudom minek idős idióták seggét pucolja...szerintem ha ennyire jó a nyelvtudása akkor ennél jobb munkát is találna,én előbb elmennék mosogatni mint hogy kattant zaklató öreg ember seggét pucoljam és cserébe még zaklat is....
2012. jan. 6. 11:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Az a nagyon nagy gond,hogy még arra sem nagyon van ideje,hogy utána járjon a dolgoknak,mert teljesen kihasználják még a szabadidejét is.Ő is gondolt már szállodatakarításra,stb is,de fél attól,hogy nehogy átvágás legyen,mert sajnos a legtöbb munkaközvetítő azt csinálja.Olyan cégek telefonszámára lenne szükség ami mögött valós munka van,mert sajnos mielőtt ezt a céget megtalálta sok céggel beszélt akik szintén csak ígérgettek.Esetleg nem tud valaki ilyen céget,vagy németországi munkaközvetítőt?
2012. jan. 6. 12:37
 7/12 bánomisén ***** válasza:
Ilyesmire találták fel az internetet. Az anyukád írja be a gugliba, hogy Beschäftigung vagy Arbeitsvermittlung vagy ezeknek valamelyik szinonímáját, és kereshet magának munkát, vagy munkaközvetítőt, amit csak szeretne.
2012. jan. 6. 12:41
 8/12 anonim ***** válasza:

ma 11:54

Mielött ilyeneket mondanál, gondolkozz el azon, hogy Te magad is leszel öreg.

A mentösök, tüzolzók, rendörök is idióták?

2012. jan. 6. 12:47
 9/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem internetezhet.Azért is írok én helyette.Hátha valaki tud ilyen céget ami valós,mert interneten eddig csak olyanok voltak akik előre fizettettek és csak ígérgettek.
2012. jan. 6. 13:25
 10/12 bánomisén ***** válasza:
Kérdező, annyi kifogásod van, hogy ez már kamugyanús. Mi az, hogy nem internetezhet? Kimegy egy internet cafe-ba és interenetezik. Ennyi.
2012. jan. 6. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!