Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért érzem magam kívülállónak?

Miért érzem magam kívülállónak?

Figyelt kérdés

Nemsoká' 18 leszek (pár nap múlva), gimis vagyok még. Úgy érzem, hogy az osztály kezd szétesni. A barátaim eljárnak suli után kocsmázni. Nem megyek velük, mert nem szeretek inni (azaz még nem is próbáltam, csak sört ittam). Úgy érzem, hogy úgy általában az ivós társaság nem az én világom.

Nemsokára a szülinapom lesz, egy pub-ban fogom tartani, pár közeli embert hívok el. Mondták páran, hogy béreljek ki egy házat (most ez a menő). Mondtam, hogy nem fogok, mert nem vagyok kíváncsi arra, ki hogy b@szcsizik be, ki hogy hányja össze magát, ill. ki hogy vergődik (és nem is olcsó annyira).

Nem nagyon találom magam mostanság a suliban, mert ugye azok, akikkel jóban voltam eljárkálnak, és valahogy úgy érzem, hogy nem olyan a barátságunk, mint régen volt.

17l

2012. febr. 3. 16:14
 1/2 anonim ***** válasza:
nem vagy kívülálló,csak próbálsz normális lány maradni ami nagyon jó dolog
2012. febr. 3. 16:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Boldog születésnapot !!
2012. febr. 23. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!