Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem értem, miért vádolják meg...

Nem értem, miért vádolják meg azzal hogy tapló hülye bunkó majom a nagydarab kigyúrt pasikat?

Figyelt kérdés
első ránézésre bunkónak tűnik még ha kedves és normális is?
2012. jan. 31. 16:53
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Mert azok. Tegnap este én is megtapasztaltam egy fagyizóban. A feleségével és két kislányával volt (én a barátommal) és durván ránk szólt, hogy: "Nem zavar, hogy mi voltunk itt először?" HOlott a fagyis kiszolgáló tőlünk kérdezte hogy mit kérünk, nem tőle, és ott egyébként sem érkezési sorrendben szolgálják ki az embereket, hanem összevissza, ahogy jön (három helyen is be lehet állni a fagyis pult elé, ők jobboldalon álltak, mi középen) De muszáj volt fitogtatni neki a testi fölényét, ha már a szellemi fölényét nem tudja, mert nincs neki! Inkább engedtünk, mert 3x akkora volt mint mi, és lehet ki is hajított volna a fagyizóból minket, ha nem "hunyászkodunk" meg előtte legalább látszólag. A felesége semmit nem szólt. A fagyis csaj sem. Azért a háta mögött kegyetlenül kifiguráztuk a fószert, ennyi járt neki. :-D :-D Szóval nem alaptalanul mondják rájuk az emberek hogy bunkók. Nekem már látszatra sem szimpik, nem tehetek róla, ez van.
2015. szept. 3. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!