Nem értem, miért vádolják meg azzal hogy tapló hülye bunkó majom a nagydarab kigyúrt pasikat?
Én járok edzőterembe és gyúrogatok, de nem vagyok szénné gyúrva, meg nem kokszolok, csak szálkás vagyok, nem hatalmas állat.
Egyetemista vagyok, egy elég kemény szakon, kevés a szabadidőm, sokat kell tanulni, nekem a konditerem a szabadidőm értelmes eltöltését jelenti, a kikapcsolódást.
Egyébként több nyelven beszélek felsőfokon, értelmes, intelligens srác vagyok. És felöltözve nem is látszik, hogy kigyúrt lennék, csak hogy széles a hátam meg a vállam. És az arcom is értelmes... nem is tartanak bunkónak.
De tanúsíthatom, hogy rengeteg a primitív nagydarab állat a teremben, akik tényleg izmot építettek az agyuk helyére is. Van pénzük, tolják a szereket, kétes üzleteket bonyolítanak, megy a nagy duma, vetítenek egymásnak, meg a pultos csajoknak, nagy kocsi, szőke nő az oldalukon, a lent töltött idő felét arcoskodás teszi ki.
Megértem, hogy őket nem tartják értelmes embernek. De a nők mégis buknak rájuk ahogy látom.
De én elég sok tapló embert látok azok közt is, akik nem kigyúrtak...
Egyrészt a filmek hatása is, mert amikor alvilági alakokat ábrázolnak, akkor mindig kigyúrt állatokat mutatnak, tehát kb. a bűnözőkkel azonosítják az emberek őket.
Meg régebben, mikor még nem volt divatban a test kigyúrása, kb. 20 éve és korábban, akkor általában a börtönösöknek volt brutál izmos teste, akik éveket húztak le a sitten, köztudott, hogy ott szeretnek gyúrni az emberek, egyrészt bent is nagyobb így a tekintélyük, meg mi mást kezdtek volna a szabadidejükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!