Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem értem, miért vádolják meg...

Nem értem, miért vádolják meg azzal hogy tapló hülye bunkó majom a nagydarab kigyúrt pasikat?

Figyelt kérdés
első ránézésre bunkónak tűnik még ha kedves és normális is?
2012. jan. 31. 16:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
*a suliban
2012. jan. 31. 17:11
 12/21 anonim válasza:
Az én barátom is izmos, vele együtt a baráti társasága is. Állíthatom, hogy az agyuk helyén nem izom van. Igen is tanult emberek, emellett nagyon barátságosak. Persze ők épp a kivételt erősítik. :)
2012. jan. 31. 17:11
 13/21 A kérdező kommentje:
na meg sztem a vv4 is eléggé szennyezte a népet jerzy a példa kigyúrt de sík hülye...
2012. jan. 31. 17:13
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én járok edzőterembe és gyúrogatok, de nem vagyok szénné gyúrva, meg nem kokszolok, csak szálkás vagyok, nem hatalmas állat.

Egyetemista vagyok, egy elég kemény szakon, kevés a szabadidőm, sokat kell tanulni, nekem a konditerem a szabadidőm értelmes eltöltését jelenti, a kikapcsolódást.

Egyébként több nyelven beszélek felsőfokon, értelmes, intelligens srác vagyok. És felöltözve nem is látszik, hogy kigyúrt lennék, csak hogy széles a hátam meg a vállam. És az arcom is értelmes... nem is tartanak bunkónak.

De tanúsíthatom, hogy rengeteg a primitív nagydarab állat a teremben, akik tényleg izmot építettek az agyuk helyére is. Van pénzük, tolják a szereket, kétes üzleteket bonyolítanak, megy a nagy duma, vetítenek egymásnak, meg a pultos csajoknak, nagy kocsi, szőke nő az oldalukon, a lent töltött idő felét arcoskodás teszi ki.

Megértem, hogy őket nem tartják értelmes embernek. De a nők mégis buknak rájuk ahogy látom.

De én elég sok tapló embert látok azok közt is, akik nem kigyúrtak...

2012. jan. 31. 18:10
 15/21 anonim ***** válasza:
mrt legtobbjuk az is
2012. jan. 31. 21:19
 16/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, eddig egyetlen kigyúrt sráccal találkoztam, aki nem volt bunkó, és számos bunkóval. Szóval élettapastalat!
2012. febr. 1. 00:36
 17/21 anonim ***** válasza:

Egyrészt a filmek hatása is, mert amikor alvilági alakokat ábrázolnak, akkor mindig kigyúrt állatokat mutatnak, tehát kb. a bűnözőkkel azonosítják az emberek őket.

Meg régebben, mikor még nem volt divatban a test kigyúrása, kb. 20 éve és korábban, akkor általában a börtönösöknek volt brutál izmos teste, akik éveket húztak le a sitten, köztudott, hogy ott szeretnek gyúrni az emberek, egyrészt bent is nagyobb így a tekintélyük, meg mi mást kezdtek volna a szabadidejükkel.

2012. febr. 1. 07:46
 18/21 anonim ***** válasza:
57%
aki kigyúrja magát az egyúttal azt is nyilvánvalóvá teszi, hogy egyetért a testkultusszal, a versenyzéssel stb, amik önmagukban problémásak. Továbbá olyanokat mondanak, hogy "megtanít küzdeni" stb, ami a primitivitást demonstrálja. Van a küzdés meg a célok és ennyi. A világból beszedhető ingerek ennél jóval diverzebbek,és nem kell mindenről úgy tenni, mintha rólunk szólna. A kigyúrtság önmagában az ilyenekkel való azonosulást jelenti, aki ezekkel nem akar azonosulni az általában nem gyúrja ki magát annyira, hogy "kigyúrt"-nak tekinthető legyen. Egyszerűbben mondva tehát azért gondolja mindenki, hogy a kigyúrtak ősbunkók, mert ezt állítják magukról azzal, hogy magukra öltik ennek a jegyeit.
2012. febr. 14. 22:47
 19/21 A kérdező kommentje:
érdekes szemlélet.pl. én azért azért kezdtem el gyúrni mivel örültem hogyha 30 kilót felemeltem
2012. febr. 15. 17:06
 20/21 anonim ***** válasza:
nézegesd a drugs bunny-t és megtudod.
2012. febr. 19. 03:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!