Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért esznek annyit az emberek...

Miért esznek annyit az emberek hétvégén?

Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 18:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%
Mert hétköznap nincs rá idejük.
2012. jan. 29. 18:59
 2/20 anonim ***** válasza:
Mert ráérnek,talán unatkoznak!
2012. jan. 29. 19:02
 3/20 anonim ***** válasza:

Én hétköznap nem érek rá enni. Dolgozom látástól vakulásig. Ha mégsem, akkor pedig vezetek, mert hazakel érnem az ország egyik pontjából a másikba, ha éppen úgy adódik a céges munka.

Tény, hogy hétvégén többet eszem, de nem zabálok. Egyébként sem unatkozom hétvégén, eltudom foglalni magam rengeteg mindennel szerencsére. Többek között azzal, amire nincs időm hétköznap!

2012. jan. 29. 19:04
 4/20 anonim ***** válasza:
Hétköznap a melóban eszek, vagyis inkább csak bekapok valamit, hogy ne legyek éhes. Itthon este már csak gyümölcsöt eszek. Hétvégén bepótolom és jöhet anyu főztje:)
2012. jan. 29. 19:05
 5/20 anonim ***** válasza:
95%
Én hétköznap se eszek sokat és hétvégén se. De szerintem inkább azért, mert hétvégén össze gyűlik a család és finomabbnál finomabb kaják vannak az asztalon.
2012. jan. 29. 19:08
 6/20 anonim ***** válasza:

Pl. mi nem eszünk többet hétvégén, mint hétköznap.

Az is igaz, hogy mi a hét minden napján leülünk nyugodtan megenni egy tányér főt ételt.Lehet hogy nem ebédre, de vacsira mindenképp.

2012. jan. 29. 19:09
 7/20 anonim ***** válasza:
Mert akkor van időm főzni.
2012. jan. 29. 19:11
 8/20 anonim ***** válasza:
53%
Szeretnének valamit bepótolni, magukat kárpótolni. A következményekkel meg nem nagyon számolnak.
 9/20 anonim ***** válasza:
86%
Hétvégén?? Haha, én mindennap zabálok, néha még hajnalban is felkelek, hogy benyomjak 1-2 csirkét.
 10/20 anonim ***** válasza:

Munkahelyen nincs idő enni. Hazamész főznöd kell, de mire oda kerül a sor, hogy egyél már nem vagy éhes, jóllaktál a illattal. Aztán csak vacsizni tudunk. Én pl mikor melóm volt reggel a buszon ettem meg 2 zsemlét, mert utána semmi idő nem volt még megenni 2-őt. :( Tapasztalat!

23/N

2012. jan. 29. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!