Nagyon gáz ha egy lányt Józsinak szólitanak?
Figyelt kérdés
A nevem Jozefina, és mivel túl sok normális becézési forma nincs, Józsinak neveznek.MIkor először hallják az emberek nevetnek rajta..de aztán már teljesen normálisnak gondolják.. a múltkor egyik iismerősöm átkiabált az utcán(-Józsi) és hát az emberek 1 kicsit meglepődtek..Ez a kérdés most nem poénkodás tényleg komolyan kérdeztem.2009. máj. 30. 13:45
11/16 anonim válasza:
öö hát szerintem gáz:( bocsi..
de a zefi pl tetszene
12/16 anonim válasza:
Nem baj, engem, is Józsinak hívnak.
13/16 A kérdező kommentje:
:D De Te fiú vagy vagy lány?:D
2009. máj. 30. 17:06
14/16 anonim válasza:
nekem tetszik, egyaltalan nem gaz :)
15/16 anonim válasza:
Én inkább Jozinak hívnálak, az szebb is. De ha Te elégedett vagy a Józsival, akkot tőlem miért ne?
16/16 anonim válasza:
Szioka!
En Noemi vagyok es a gimibe Noenak hivtak.
Egyszer csak ram ragadt.
Utaltam,hiaba szoltam nem tudtak leszokni rola.
De csak a gimis barataim osztalytarsaim hivtak igy.
Tehat ahogy elballagtam,megszunt ez a problema is.
Azota ferjhez mentem,hamarosan anyuka leszek de a volt osztalytarsaim meg mindig Noeznak.
Ugy tunik ezt mar nem vakarom le magamrol.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!