Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha egy lányt...

Nagyon gáz ha egy lányt Józsinak szólitanak?

Figyelt kérdés
A nevem Jozefina, és mivel túl sok normális becézési forma nincs, Józsinak neveznek.MIkor először hallják az emberek nevetnek rajta..de aztán már teljesen normálisnak gondolják.. a múltkor egyik iismerősöm átkiabált az utcán(-Józsi) és hát az emberek 1 kicsit meglepődtek..Ez a kérdés most nem poénkodás tényleg komolyan kérdeztem.
2009. máj. 30. 13:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Van egy ismerősöm, Karola, őt Karcsinak hívják sokan.
2009. máj. 30. 14:05
 2/16 anonim ***** válasza:
98%
Ismerősök között nem baj, bizalmi viszonyt jelent, de ha üzletről, ügyintézésről van szó, akkor szerintem nem túl jó, lehetnek, akik nevetségesnek gondolnának, nem vennének komolyan, hogyha tanúi lennének egy ilyen "átkiabálásnak".
2009. máj. 30. 14:16
 3/16 anonim ***** válasza:
98%
Végül is nem gáz, de szerintem ki lehet hozni jobb becézéseket. Például - bár még nem hallottam ilyet, csak a nevedből hoztam ki - a Zefi is jó lenne, bár ez sem általános, de mégsem egy fiúnév!;) Vagy zs nélkül, Jozi, Esetleg Nana, Nani...
2009. máj. 30. 14:31
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én Alexandra vagyok és Bandinak hívtak a gimiben... Szandi-Bandi....aztán az eleje lemaradt :D egy darabig haragudtam érte meg furcsa volt,de később már azon csodálkodztam, ha vki a rendes nevemen hívott
2009. máj. 30. 14:34
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Találj ki jobb becézést, pl amiket az előbbi válaszoló is mondott és kérd meg az ismerőseidet barátaidat, hogy így szólítsanak :)
2009. máj. 30. 14:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
én ütnék ha így hívnának...ha téged nem zavar akkor ok,de én változtatnék...
2009. máj. 30. 15:08
 7/16 anonim ***** válasza:
97%
Hát akkor én egy tapló vagyok,de szerintem ez nagyon gáz.
2009. máj. 30. 15:10
 8/16 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ez tök aranyos :) Amúgy nekem volt olyan pasim, akit Orsinak hívtak (a vezetéknevéből jött), úgy megszoktam, hogy nem is tudtam volna máshogy hívni :)
2009. máj. 30. 15:18
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem találom szerencsésnek a Józsizást, de ha megengedted, nehéz lesz tőle szabadulni. A Fina például sokkal kedvesebb lenne. Van egy ismerősöm, őt Gusztinak szólítjuk. A rendes neve Auguszta, de ő ezt elfogadta.
2009. máj. 30. 16:09
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Csak azért nem akarok változtatni mert ez már teljesen megszokott..ismerősök között nem zavar,de idegenek előtt..
2009. máj. 30. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!