Miért jó megenni a taknyot? Valaki, aki szokta, elmondja itt névtelenül?
Foglalkoztat a kérdés egy ideje. Ovisoknál-ált. sulisoknál előfordul, ők még úgy is hülyék, megértem.
Na de úgy hallom, felnőtteknél is előfordul. Vajon tudják e, hogy száradt nyálkába kevert piszkot eszegetnek? Én még ovis koromban is undorodtam tőle, nem értem ezt a jelenséget.
Valaki tud erről mondani valamit?
Extra: [link] Találtam illusztratív videót a kérdéshez.
Ezt manapság én se értem. Nagy Istenbarma tud lenni az ember, az már biztos, rengeteg ilyet látok hogy ipse megy az utcán, közben vidáman túrja az orrát, hatalmas zöld puckokat bányászik elő belőle, utána meg megeszi...gusztustalan paréj szokás, blöe!!!!! +o(
Villamoson, buszon,metrón is látok ilyet hogy csávókám leül, elő az ujjacskákat, és turi-turi-nyam-nyam,whöhöhehehehe...
A sprektrumon volt egyszer valamilyen műsor, amiben volt erről szó hogy az emberek csupán 40 százaléka fújja az orrát zsebkendőbe, 10 százalékuk a földre fújja ki míg 30 százalék kibányássza, és megeszi.
Hogy ez miért van, sajnos én sem tudom, de érdekes számok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!