Aki duci az miért védekezik azzal hogy vannak olyan pasik akik szeretik a ducibb csajokat és inkább maradnak "kövérek"?
Van egy csomó barátnőm akik elég kövérek nem az a kicsi felesleges hanem a kövér kategóriába tartoznak és néha megpróbálom rávenni őket, hogy mozogjanak, jöjjenek el velem valamit sportolni mert egészségesebbek lesznek és jobban néznek ki. Nem kell egész nap a tv-t bámulni meg állandóan össze vissza kajálni.
Erre mindig felháborodnak mert én 50 kiló vagyok és ők állandóan fogyóznak de 75-80 kilósak. És igenis kövéren is lehet egy nő szép.
Én ezt nem vitatom de szerintem mégis jobban éreznék magukat és több férfi nézne vissza utána ha vékonyabbak lennének.
"Mi a bánatot lehet kezdeni egy sovány girhes lánnyal?
"
Többet mint egy igénytelen zsírdisznóval.
Ez önigazolás. Mint amikor a dohányos azt mondja, a cigizés nem is egészségtelen. Persze, az ő életük, ha nekik így jó.
Kinek milyen alkat jön be. A férfiak többsége viszont inkább a vékony ill. telt / de még nem kövér / nőket preferálja jobban, mint az elhízottakat. Ez tény.
Nőként pl. engem sem vonzanak a kövér pasik.
" Ennyi erovel mondhatnám h a sovany pasik igénytelenek mert nekem nem tetszenek."
Nem a tetszésen múlik.
Igen. A bunkóságon múlik h valakire aki nem az én ízlésemnek megfelelo arra mondom-e h igénytelen
Tudod mit? Ismerek sovány csajt aki szó szerint buzlik, mert nem furdik nem mossa a fogát. Na az igénytelen
" Ismerek sovány csajt aki szó szerint buzlik, mert nem furdik nem mossa a fogát."
Nem sok különbség van közte és egy olyan ember között, aki elhagyja magát és (igénytelen módon) nem foglalkozik a testével.
Én kövér vagyok, 100 kiló (120 voltam), max 80-70 szeretnék lenni, mert szeretek nagydarab lenni, puha, husis. Csak az orvosok piszkálnak vele, így muszáj fogynom.
Amúgy nem egy olyan párt ismerek, ahol a férfi még csak nem is szereti a túlsúlyt, de mégis nagydarab barátnője van, mert elvarázsolta a személyisége.
Mert tényleg rengeteg férfi van aki a ducibb csajokat szereti! Férfiról beszélek nem fiúkákról akik az aktuális trendhez válogatják a barátnőjüket is.
Ha nem kóros az elhízás ,vagyis nem akadályoz az életben akkor felesleges alkalmazkodni azok igényéhez akiknek a véleménye amúgy nem számít ,csak a saját kis köreikben.
Ha meg valaki beszól ,hogy nagy a segged mond azt ,hogy nyald kisebbre:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!