Csak én látom így vagy tényleg megnőtt az emberek vallás iránti érdeklődése?
Mert már nincs más mentsvár ebben a nyomorult életben!
Én mondjuk nem hiszek,de van ami azért kezdett el foglalkoztatni hogy jobbá tegyem az életem!
Ezobohóc-ez jópofa!:-) És találó!
Én könyves területen dolgozom és úgy tapasztalom, valóban népszerűek az ilyen témájú kiadványok. Főleg az ezotéria. Sokan próbálnak hinni valamiben, kapaszkodni valamibe, magyarázatot keresnek. Sok köztük a hókuszpókusz jellegű, de vannak érdekesek is, bár, sokszor nélkülöznek minden tudományt. A vallásos témájúak gyakran afféle tanácsadók a jó keresztény élethez.
Nem tudom, hallottatok-e arról a könyvről, amelynek címe "Igazából Mennyország"? Egy amerikai kissrácról szól, aki rövid ideig a Mennyországban járt, mikor a klinikai halál állapotába került. Bestseller lett. Nagyon rendelik!
Mivel sok embernek kilátástalan az élete, kell nekik egy feletessebb magyarázat. Mindegy hogy azt Istennek, titoknak, Jehovának vagy minek hívjuk, hogy eltudják viselni az élet fáradalmait/fájdalmait.
Jung is megmondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!