Apácának készülök. Hogy koptathatnám le a fiúkat?
Talán közöld velük, hogy apáca szeretnél lenni. Annak mondjuk örülnöd kellene, hogy ennyire körülrajonganak, de ha nem, hát nem.
(mondjuk én sem értem, mi a jó az apácaságban...)
semmit se tehetsz...fogadd el, hogy ilyen az emberi természet, a férfiak vadászösztönei működni fognak mindig
egyébként amíg nem vagy apácatanonc élhetsz akár szexuális életet is, attól még nem leszel 'rossz'
és valld be, hogy TE is vágysz egy férfira!! ha nem így van...akkor nem vagy apácának való, de most őszintén...
már megbocsáss, utolsó, mi az hogy aki nem vágyik férfira az nem apácának való?
nem az a küldetésünk, és szerintem nem te mondod meg, ki való annak. a kérdés sem ez volt.
én pedig nem akarok semmit a férfiaktól, és kész. sem miután bevonulok, sem pedig most. illetve egyetlen egyet szeretnék, hogy békén hagyjanak.
Az utolsót nem értem... aki nem szűz, az már igenis rossz, mert már nem szeplőtelen.
Egyébként két dolgot tehetsz, vagy megmondod, hogy apácának készülsz, vagy amikor valaki nagyon nyomul rád, akkor megmondod neki, hogy ne zaklasson. Az első talán egyszerűbb és jobb.
Még gimis koromban volt, hogy nagyon megtetszett egy fiú, egy osztálytársam testvére. Ő papnak készült, de tudni lehetett róla, így mikor mondtam az osztálytársamnak, hogy tetszik a testvére, ő mondta, hogy nem jó, mert ez van. Így én sem kerültem kínos helyzetbe. Talán nálad is jobb lenne, ha tudnák rólad.
csak attól tartok, hogy ha mindenki tudná rólam, akkor jönnének a szekálások, hogy ugyan miért, meg (az utolsó válaszolóhoz hasonló kultúrálatlan emberek pl) legtöbben nem is képesek felfogni, akárhogy magyaráznám nekik.
mi taszítja a fiúkat egy lányban? pl ha fiúsabb lennék, vagy tán azt apácáknak nem szabad?..
Ezt egyszerűen kis határozottsággal le lehet szerelni. "Ne udvarolj nekem" "Miért?" "Apácának készülök" srác lelőve.
Aztán persze fognak jönni az osztálytársak, ismerősök "Tényleg apáca akarsz lenni?" "Igen." "De apácának lenni butaság, blablabla" "Megértem, ha ezt gondolod, de én nem így látom a helyzetet. Inkább ne is vitatkozzunk ezen, gyere, együnk egy fagyit." (Jókai szerint egy apácának úgyis két boldogsága van: az örök üdvösség a túlvilágon és a jó terített asztal az innensőn :D)
Hát köszönöm, talán összeszedem magam és megmondom nekik.
csak mégis könnyebb lenne, ha eleve nem jönnének oda hozzám. ha leborotválnám a hajam, az talán elriasztaná őket xD
Ha tényleg eltökélt szándékod, hogy apáca legyél, addig hosszú az út, a szekálásokat nem tudod kikerülni. Ha szívből-lélekből ezt az utat akarod választani, akkor nézz szembe a környezeted, az emberek véleményével, hiszen az apácák egyik legfontosabb tulajdonsága a kimeríthetetlen lelkierő. Ha már az út kezdetén nehéznek tartod nyíltan felvállalni a választásod, később hogy fogsz boldogulni, milliószor embertpróbálóbb helyzetekben?
Ha nem akarod minden önjelölt udvarló-jelölttel megosztani a terveidet, egyszerűen mondd azt, hogy távkapcsolatban van barátod, foglalt vagy. Vagy ne haragudjon, nem akarsz ismerkedni, közelebbi kapcsolatot kialakítani vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!