Nem szoktam senkinek hangoztatni, hogy apáca szeretnék lenni, mert abból úgyis jön a szekálás, hogy minek, de én döntöm el, így nem szeretném hogy mások beleszóljanak. Sosem hordok kihívó, rikító ruhákat, divatosakat sem nagyon, nem sminkelek, teljesen hétköznapinak tartom magam, mégis sokan "udvarolnak" többé-kevésbé akaratos módon. Hogyan tudnám ezt elkerülni? Mit kéne még tennem, hogy "ne vegyenek észre"?
"Ha már az út kezdetén nehéznek tartod nyíltan felvállalni a választásod, később hogy fogsz boldogulni, milliószor embertpróbálóbb helyzetekben? "
vagyis én úgy értelmezem a kérdésed, hogy nem igazán mered vállalni az ösztöneidet
inkább nem fejtem ki bővebben, mert talán megalapozatlan és sértő lenne
2011. nov. 15. 00:07
12/18 anonim válasza:
Mond, hogy foglalt vagy, sőt eljegyezted magad. Így még hazudnod sem kell. Azt hogy Jézussal, azt nem kötelező elárulnod.......:)
2011. nov. 15. 11:14
13/18 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak félsz a férfiaktól, esetleg leszbikus vagy? Komolyan kérdezem, nem akarlak bántani. Miért akarsz apáca lenni, mi elől menekülsz? Miért pont apáca akarsz lenni, mikor sok más segítő munkát végezhetsz párkapcsolatban is?
2011. nov. 15. 15:18
14/18 anonim válasza:
Mondd azt nekik, hogy van barátod. Nem tudok jobbat.
2011. nov. 15. 18:38
15/18 anonim válasza:
Menj orvoshoz!!!
azért leborotválnád a tökfejed h elriaszd a fiúkat?te beteg vagy.
már bocs
2011. nov. 15. 21:05
16/18 anonim válasza:
Vidiripi
Nem hordasz kihívó ruhákat. Nem sminkelsz. S ragadnak rád a férfiak. Akkor te egy igazi természetes szépség vagy.
Esetleg olyan a kisugárzásod vagy a szemed olyan igéző. Valami oka csak van hogy ennyire hajtanak rád.
Kérdezd meg a srácot aki udvarol neked hogy miért teszi?
Ne vegyenek észre? Mit ne vegyenek észre az embert vagy a nőt?
2011. dec. 15. 11:50
17/18 anonim válasza:
Vidiripi
De jó lenne választ kapni a kérdésemre.
2012. jan. 8. 00:02
18/18 anonim válasza:
én is kiváncsi lennék kedves utolsó a kérdésidre adott válaszokra. lehet azóta már azt se tudja melyik fiút válassza magának :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!