Gáz, ha megnéztem/elolvastam a Twilightot?
Az első részét végignéztem, és egyáltalán nem tetszett. Az első és negyedik részt olvastam, az sem. Viszont amikor egy-két ismerősöm meghallotta, hogy megnéztem és olvastam belőle, jött a szentbeszéd, hogy miket nézek és olvasok, meg hogy látens meleg vagyok.
Egyszerűen arról van szó, hogy utálok úgy kritizálni valamit, hogy alig ismerem. Biztos vagyok benne, hogy a Twilight-gyűlölők kb 80%-a negyedóránál többet még nem látott egy filmből sem. Én is csak azért néztem meg, hogy utána ne úgy kritizáljam, hogy azt sem tudom, miről is szól, de sz@r, mert sok ember annak tartja.
Mi a véleményetek?
17/F
Nem tudom, milyen maszlag beevésről beszélsz. Annyit írtam, hogy valamelyest tetszett, szórakoztató volt. Sosem tartottam az irodalom csúcsának. Olyan ez nekem, mint hogy általában normális ételt főzök, de néha a chipset is megkívánom, na és?
Ez az ifjúság rossz irányba terelése meg, hogy is mondjam... mondták ezt már sok mindenre. Szerintem viszont divatok jönnek-mennek, ennyi.
Nem gáz. Kíváncsiságból miért ne lehetne megnézni/elolvasni? Én ugyanígy gondolom. Engem egy barátnőm vett rá, hogy nézzem meg az első 3 rész filmváltozatát, / DVD-n /hogy milyen jó. Ő imádja mind a könyveket, mind a belőlük készült filmeket. Egyébként már nem vagyunk tinilányok / 30-as korosztály /. Kíváncsi voltam amúgy is, miért olyan hatalmas siker ez a széria.
Egyáltalán nem rossz, nézhető, de szerintem teljesen átlagos. Igazából valóban inkább a 25 év alattiaknak való.
Nem hinném, hogy bárki mormonná válna csak azért, mert elolvassa. Szerintem a többségnek fel sem tűnik. Bírom ezeket a belemagyarázásokat.
A Szikraváros szerzője is mormon. Olvastam is az első két kötetet, tetszettek is, de nem érzem, hogy én most mormonná válnék emiatt.
Talán mert az az író nem próbálja meg a mormon eszméket leerőltetni az olvasók torkán?
Én is olvastam, és szórakoztató könyv.
Szerintem ebben semmi elítélni való nincs.
Én is megpróbáltam elolvasni, de annyira nem tetszett, hogy az első után nem is folytattam. Borzalmasan lapos a sztori és kiszámítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!