Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Gáz, ha megnéztem/elolvastam...

Gáz, ha megnéztem/elolvastam a Twilightot?

Figyelt kérdés

Az első részét végignéztem, és egyáltalán nem tetszett. Az első és negyedik részt olvastam, az sem. Viszont amikor egy-két ismerősöm meghallotta, hogy megnéztem és olvastam belőle, jött a szentbeszéd, hogy miket nézek és olvasok, meg hogy látens meleg vagyok.

Egyszerűen arról van szó, hogy utálok úgy kritizálni valamit, hogy alig ismerem. Biztos vagyok benne, hogy a Twilight-gyűlölők kb 80%-a negyedóránál többet még nem látott egy filmből sem. Én is csak azért néztem meg, hogy utána ne úgy kritizáljam, hogy azt sem tudom, miről is szól, de sz@r, mert sok ember annak tartja.

Mi a véleményetek?

17/F

2012. jan. 28. 12:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen maszlag beevésről beszélsz. Annyit írtam, hogy valamelyest tetszett, szórakoztató volt. Sosem tartottam az irodalom csúcsának. Olyan ez nekem, mint hogy általában normális ételt főzök, de néha a chipset is megkívánom, na és?

Ez az ifjúság rossz irányba terelése meg, hogy is mondjam... mondták ezt már sok mindenre. Szerintem viszont divatok jönnek-mennek, ennyi.

2012. jan. 28. 14:59
 12/20 anonim ***** válasza:
A véleményemről beszéltem. Nem értünk egyet, ez történt. szerintem gáz, és ezen nem fog változtatni, hogy neked tetszik.
2012. jan. 28. 15:15
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem is írtam sehol olyat, hogy a könyvről alkotott véleményeddel bajom lenne. Az zavart, hogy közben másokat minősítesz.
2012. jan. 28. 15:25
 14/20 anonim ***** válasza:
Azt nézel/olvasol amit akarsz, ha ezért vki elítél az már az ő baja. Mellesleg nem azt mondod, hogy imádtad szóval, akik cseszeget annak csak űrügy kell.
2012. jan. 28. 16:36
 15/20 anonim ***** válasza:
90%

Nem gáz. Kíváncsiságból miért ne lehetne megnézni/elolvasni? Én ugyanígy gondolom. Engem egy barátnőm vett rá, hogy nézzem meg az első 3 rész filmváltozatát, / DVD-n /hogy milyen jó. Ő imádja mind a könyveket, mind a belőlük készült filmeket. Egyébként már nem vagyunk tinilányok / 30-as korosztály /. Kíváncsi voltam amúgy is, miért olyan hatalmas siker ez a széria.

Egyáltalán nem rossz, nézhető, de szerintem teljesen átlagos. Igazából valóban inkább a 25 év alattiaknak való.

2012. jan. 28. 16:48
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy bárki mormonná válna csak azért, mert elolvassa. Szerintem a többségnek fel sem tűnik. Bírom ezeket a belemagyarázásokat.

A Szikraváros szerzője is mormon. Olvastam is az első két kötetet, tetszettek is, de nem érzem, hogy én most mormonná válnék emiatt.

2012. jan. 28. 19:01
 17/20 anonim ***** válasza:

Talán mert az az író nem próbálja meg a mormon eszméket leerőltetni az olvasók torkán?

Én is olvastam, és szórakoztató könyv.

2012. jan. 28. 19:06
 18/20 anonim ***** válasza:
Dehogyis! Én is megnéztem, de nem jött be. Lapos színészi játék szeteffektezett 2 órás szenvedésben.
2012. jan. 29. 10:00
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben semmi elítélni való nincs.

Én is megpróbáltam elolvasni, de annyira nem tetszett, hogy az első után nem is folytattam. Borzalmasan lapos a sztori és kiszámítható.

2012. jan. 29. 14:41
 20/20 anonim válasza:
nem én is olvastam
2014. szept. 14. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!