Miért agresszívak a cigánygyerekek, miért engednek meg mindent maguknak, miért nem szólhat rájuk a nevelő, a pedagógus?
Arra kérek mindenkit, hogy emberien válaszoljanak, és főleg CIGÁNYOK válaszát várom!
Most akik gyűlölködni akarnak, azok menjenek másik kérdéshez, köszönöm!
"En cigany vagyok illetve felig cigany en nem feleseltem jobban az iskolaban mint mas ha nem viselkedtem jol anyam megvert mert nem akarta hogy utonallo legyek es nem is vagyok sajnos tenyleg sok cigany ojan amiennek leirjak de azert nem mindegyik.'"
Azért helyesírásból kettesnél jobb nem voltál.
Kedves qkker!
Igazad van: a válaszoló helyesírása bizony lehetne jobb. Sokkal, de sokkal jobb.
Én azonban a tartalmi közlésnek örülök: annak, hogy ez a fiatal, akinek vérségileg köze van a cigánysághoz, nem mentegeti a deviánsokat és bűnözőket. Elhatárolódik tőlük. Örülök továbbá, hogy olyan anya mellett nőtt fel, aki, ha kellett, kemény eszközökkel is a jó útra terelte. Ehhez képest a helyesírás minősége másodlagos..jobb volna, persze, ha fejlesztené..esetleg tovább is tanulna, szakmát vagy diplomát szerezne. Kívánom, legyen hozzá kitartása.
13:13-as vagyok:
szeretném, ha tudnád: az, hogy TE, - aki dolgozol, a szomszédaid becsülnek, nem bántasz senkit, úgy élsz, mint a többi ember és a származásodért soha nem ért hátrány, - csak azt bizonyítja, hogy a többségi társadalom számára teljesen egyre megy, hogy a bőröd barna-e vagy fehér. A tisztességes ember (legyen az magyar vagy cigány) nem a másik bőrszínét "nem tudja elviselni" (ez marhaság: csak azok ismételgetik, akik le akarják járatni a magyar társadalmat). Minden törvénytisztelő, dolgozó ember számára egy ÉLETVITEL az, ami teljesen tűrhetetlen: a segélyekre berendezkedés, agresszív bűnözés, követelőzés, megélhetési gyerekszülés és a többi.
Azok között, akik erre felhívjuk a figyelmet - és tiltakozunk ellene - van cigány ember is. Olyan, mint te: dolgozó, tisztességes. Az ilyen embert természetes módon kezeljük magyarként és közülünk valóként. Ezért kérlek, hogy TÉGED ne sértsen, ne érintsen, mikor a putriscigány életvitelt tűrhetetlennek tartjuk. "Akinek nem inge, ne vegye magára" - így aztán TE se vedd, hiszen az "útonálló" cigányt magad is ugyanúgy utálod (joggal!), ahogy a többség. Az ő viselkedése nem igazolható, nem menthető - és neked akkor sem feladatod őt védeni, ha cigány származásű vagy. Semmi, de SEMMI nem köt hozzá! Ő bűnöző - te meg becsületes vagy. Ennyi.
Előző vagyok:
látod, ebben is egyetértünk. Minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!