Mit tegyek? Már az öngyilkosság kerülget!
Ha 18 éves vagy, akkor max. 1 évig jársz még iskolába (ha nem buktál). Azt csak kibírod.
Ha már túl leszel az iskolán, akkor egész más dolgok fognak érdekelni, nem az ilyen ki kinek a barátnője meg ki kivel veszett össze ökörségek. Ahogy a körülötted lévő embereket sem ez fogja érdekelni. Ez az egyik nagy előnye a felnőttségnek.
Ne is gondolkodj öngyilkosságon. 1-2 alkalommal nekem is eszembe jutott, de én olyankor mindig arra gondolok, hogy mi van ha pont holnap lesz jobb és ha meghalok akkor meg esélyt sem adok a boldogságra.
Nekem sincs túl sok barátom sőt szám szerint ha olyan igazi barátra kéne gondolni akkor csak 2 van és egyik ráadásul párszáz kmre lakik.
Ha meg beszélgetőpartner kell én szívesen meghallgatlak anélkül is hogy tudnám ki vagy.
Szia!:)
Na amit most mondok, vedd úgy, mintha a jövőbeli éned lenne, pontosan olyan voltam, mint Te.
Csak én óvodás koromtól 16 éves koromig.
Az kicsit hosszú idő...
A teljes, gyönyörűséges gyerekkor.
A legrosszabb az volt, hogy mindig azok a fiúk aláztak meg legjobban, akikbe szerelmes voltam.
Érettségi után sem lett azonnal fenékig tejfel az élet, hosszú, rögös út vezetett odáig, ahol most tartok.
Röviden összefoglalva megtaláltam életem értelmét, olyan foglalkozásom lesz, amiről álmodni sem mertem, olyan barátaim vannak, akikre bárhol, bármikor számíthatok, a legnagyobb bajban is - ezt már be is bizonyították.
Soha nem hittem volna, hogy egyszer ennyire jól érzem majd magam egy társaságban, pláne, hogy én vagyok a centruma.:D
Kiegyensúlyozott vagyok és boldog. Ja, és pasikban sincs hiány, bár a nagy Őt még nem találtam meg.:)
A gimiből ahogy az lenni szokott, a "nagyarcok" esetleg bekerültek valami béna büfészakra, de onnan is kikoptak, felszolgálnak, sínylődnek, egyre csúnyább a szétszolizott csajok bőre, szépen megkopott a fényük pár év alatt...
A gimi "lúzerjei" a Semmelweisre és az ELTÉre járnak, ragyognak, sugárzik róluk a boldogság.
Mintha csak egy amerikai tinifilmet látnánk.
De akkor is így van.:)
Még nagyon fiatal vagy, az élet olyan meglepetéseket tartogat számodra, amikre nem is gondolsz!
Amin most változtass elsősorban:
a jegyeid.
Ez lehet a későbbi boldogságod kulcsa, nem az, hogy mennyire vagy népszerű gimiben.
Tudom, hogy nehéz!
Piszkosul nehéz!!!
De nem szabad ennyire a jelenben élned!
Inkább arról mesélj, mi érdekel?
Miben vagy jó?
Mit szeretnél csinálni?
Van már valami elképzelésed?
Hogyan képzeled el magad 20 év múlva?
utolsó előtti vagyok, inkább a kérdéseimre válaszolj, kérdező, hogy tudjak segíteni!:)
vagy legalább megpróbálni segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!