Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Már az öngyilkossá...

Mit tegyek? Már az öngyilkosság kerülget!

Figyelt kérdés
A suliban történt egy balhé,összevesztem az osztálytársaimmal ki lettem közösítve jóformán egy hazugság miatt...a "barátnőim" elhagytak szó szerint elhúzódnak tőlem mintha leprás lennék!És nincs senki akivel legalább beszélgethetnék holott midnenkinek van barátnője!És ez nem azért van mert elviselhetetlen a személyiségem,hisz voltak igaz bnőim az osztályban de ők amgántanulók lettek,ill. iskolát váltottak vagy megbuktak.Próbáltam sulit váltani,de sehova nem vettek fel mert csak 1 nyelven tanulok...egyszerűen nem birom elviselni az iskolai ellenséges közeget,jegyeim a béka segge alatt,már komolyan azon gondolkoztam hogy elszökök otthonról és hajléktalan leszek hogy ne kelljen iskolába járnom!Szüleim nem értenek meg,előttük meg szégyellek szomorúnak lenni!Egy 18 éves lány!
2012. jan. 27. 14:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Jaj te kis öngyi lány. Biztos a sírás sokat segít e helyzeteden. Elhiszem hogy feszült/ideges vagy de ha ilyen rinyálós vagy nem is lesz senkid. Senkinek sincs kedve pátyolgatni téged.
2012. jan. 27. 14:52
 2/16 anonim ***** válasza:

Ha 18 éves vagy, akkor max. 1 évig jársz még iskolába (ha nem buktál). Azt csak kibírod.

Ha már túl leszel az iskolán, akkor egész más dolgok fognak érdekelni, nem az ilyen ki kinek a barátnője meg ki kivel veszett össze ökörségek. Ahogy a körülötted lévő embereket sem ez fogja érdekelni. Ez az egyik nagy előnye a felnőttségnek.

2012. jan. 27. 15:04
 3/16 A kérdező kommentje:
És komolyan mondod hogy így kéne élnem a "legszebb koromat"???Hogy minden nap elviselem ahogy meg akarnak verni,kinevetnek mert tudják hogy senki sem áll mellém,hogy lenéznek mert irigyek rám???Most komolyan szenvedjek még másfél évet?És szalagavatón szerintetek mi lenne?Mindenki önfeledtem táncol,beszélget vígan én meg összeteszem a két kezemet ha valaki hozzámszól?Ez lenne az élet?Akkor inkább a halált választanám!
2012. jan. 27. 15:52
 4/16 anonim ***** válasza:

Ne is gondolkodj öngyilkosságon. 1-2 alkalommal nekem is eszembe jutott, de én olyankor mindig arra gondolok, hogy mi van ha pont holnap lesz jobb és ha meghalok akkor meg esélyt sem adok a boldogságra.

Nekem sincs túl sok barátom sőt szám szerint ha olyan igazi barátra kéne gondolni akkor csak 2 van és egyik ráadásul párszáz kmre lakik.

Ha meg beszélgetőpartner kell én szívesen meghallgatlak anélkül is hogy tudnám ki vagy.

2012. jan. 27. 15:59
 5/16 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Na amit most mondok, vedd úgy, mintha a jövőbeli éned lenne, pontosan olyan voltam, mint Te.

Csak én óvodás koromtól 16 éves koromig.

Az kicsit hosszú idő...

A teljes, gyönyörűséges gyerekkor.

A legrosszabb az volt, hogy mindig azok a fiúk aláztak meg legjobban, akikbe szerelmes voltam.

Érettségi után sem lett azonnal fenékig tejfel az élet, hosszú, rögös út vezetett odáig, ahol most tartok.

Röviden összefoglalva megtaláltam életem értelmét, olyan foglalkozásom lesz, amiről álmodni sem mertem, olyan barátaim vannak, akikre bárhol, bármikor számíthatok, a legnagyobb bajban is - ezt már be is bizonyították.

Soha nem hittem volna, hogy egyszer ennyire jól érzem majd magam egy társaságban, pláne, hogy én vagyok a centruma.:D

Kiegyensúlyozott vagyok és boldog. Ja, és pasikban sincs hiány, bár a nagy Őt még nem találtam meg.:)

A gimiből ahogy az lenni szokott, a "nagyarcok" esetleg bekerültek valami béna büfészakra, de onnan is kikoptak, felszolgálnak, sínylődnek, egyre csúnyább a szétszolizott csajok bőre, szépen megkopott a fényük pár év alatt...

A gimi "lúzerjei" a Semmelweisre és az ELTÉre járnak, ragyognak, sugárzik róluk a boldogság.

Mintha csak egy amerikai tinifilmet látnánk.

De akkor is így van.:)

Még nagyon fiatal vagy, az élet olyan meglepetéseket tartogat számodra, amikre nem is gondolsz!

Amin most változtass elsősorban:

a jegyeid.

Ez lehet a későbbi boldogságod kulcsa, nem az, hogy mennyire vagy népszerű gimiben.

Tudom, hogy nehéz!

Piszkosul nehéz!!!

De nem szabad ennyire a jelenben élned!

Inkább arról mesélj, mi érdekel?

Miben vagy jó?

Mit szeretnél csinálni?

Van már valami elképzelésed?

Hogyan képzeled el magad 20 év múlva?

2012. jan. 27. 16:21
 6/16 anonim ***** válasza:
Könnyen menekülnél, igaz? Így akarod megmutatni a világnak, mennyire bátor vagy? Azt hiszed, te vagy az egyetlen, akinek egy pokollal értek fel az iskolás évei? Rajtad, és rajtam kívül is vannak még rengetegen, akik éveken keresztül féltek egyedül kimenni az utcára, mert attól féltek, mikor ki támad rájuk (nem paranoia, c típusú állampolgárok), vannak, akiket rendszeresen fenyegettek, vertek és rettegésben tartottak, és, akiken senki nem segített, hiába látták rengetegen. Csak nekik a legnagyobb részük túllépett ezen, és tanulva a hibáiból újrakezdte az életét. Szorítsd össze a fogad, bírt ki érettségiig, aztán menj el valami jó távoli egyetemre, ahol még a híred sem ismerik. Ezt hívják a menekülés szervezett és kultúrált formájának. És hidd el, hogyha kikerülsz, lehet ez még sokkal rosszabb is, ha olyan naív, másoktól függő ember maradsz, mint amilyen most vagy. 18 évesen ideje megtanulnod a legfontosabb leckét: magadon kívül soha a büdös életben nem számíthatsz senki másra, még a tulajdon szüleidre sem, bármennyire hangoztatják. Változtatni csak te magad tudsz a saját életeden. Ne várd, hogy a szádba repüljön a sult galamb, emeld fel a feneked, és tegyél érte! Vagy válaszd a könnyebb utat, ha neked az kényelmesebb, a lehetőség előtted van.
2012. jan. 27. 16:24
 7/16 A kérdező kommentje:
Tudod azzal nem hatsz meg hogy másoknak nagyobb a nyomoruk,mint nekem!HA egy kisbaba sír mert nem adnak neki enni akkor neki is ezt mondod hogy "vannak olyanok akiket fenyegetnek,megvernek,éheznek és mégis túllépnek rajta és újrakezdik"...na menjél már...látszik hogy te sose voltál még igazán nyomorú helyzetben!
2012. jan. 27. 16:38
 8/16 anonim ***** válasza:

utolsó előtti vagyok, inkább a kérdéseimre válaszolj, kérdező, hogy tudjak segíteni!:)

vagy legalább megpróbálni segíteni...

2012. jan. 27. 16:56
 9/16 Saviour válasza:
Hát ja az utsó előttis gyerek vagy felnőtt vagy mit tomén ott ir neked egy csomót minimum h visszairj.. am énis voltam rosszabb helyzetben osztályközösség miatt.. szörnyű volt de ebbe most nem megyek bele....
2012. jan. 27. 17:32
 10/16 A kérdező kommentje:
20 év múlva???Fú hát nem tudom hisz az ember változik,meg a világ is!És nekem még sok mindent meg kell tanulnom és tapasztalnom.De szeretnék majd családot és sok pénzt keresni.Amúgy sok minden érdekel pl kereskedelem,jótékonyság,egészségügy...de néha annyira elkeserít jelenlegi helyzetem hogy már azon kapom magam:nem érdekelnek a céljaim.
2012. jan. 27. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!