Mi ez az új trend az Rtl híradójában? :D:D
Pont most akartam kiírni én is a kérdést!!! Én is most néztem, nálam a végszó verte ki a biztosítékot, amikor Szellő azt mondta, hogy Antóniával minden rendben van (ellentétben Keresztes Ildikó válságban lévő házasságával). Egyből rávágtam, hogy kit érdekel? Annyira gáz a bemondók magánéletéét is bemondani!
Amúgy én gondolom, hogy honnan jön ez: külföldi licenc. Amerikában szokás a híradóban magánbeszélgetést folytatni.
Az én gyerekkoromban még bemondónők voltak / felolvasták, mi lesz a tévében aznap, kőkemény kettő magyar csatorna volt / és a híradó is úgymond "merev".
Nyilván manapság próbálnak felszabadultságot sugározni a műsorvezetők a nézők felé, azért poénkodnak, a keretévéken legalábbis.
"Van neted, és még mindig híradót nézel? Minek?"
Egyetértek ezzel:) Persze a híradó összeállítja és nem kell utána keresned, de az interneten is utána tudsz nézni bármikor bármit. Még az rtl híradóját is, ha az kell neked. Még azt is megtudom keresni neten, hogyan köszönnek jó reggelt a kínaiak.
Ez a legjobb rész az újításokból. Mert az már kevésbé tetszik, hogy 1órás lassan, tele van reklámmal, és hogy tele van bulvárhírekkel, amit a fókuszban szoktak leadni. Még van egy jó dolog, hogy vannak állatos hírek, és ha az rossz akkor arról is beszámolnak, hogy állatkínzásért letöltendő börtönbüntetésre ítélik.
(bár az utóbbi időben ha 3hiradót láttam, mert megunom az első reklámnál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!