Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi ez az új trend az Rtl...

Mi ez az új trend az Rtl híradójában? :D:D

Figyelt kérdés
Akárhányszor mondanak valamit, elkezdenek beszélgetni, pl. most volt, hogy Pesten délelőtt sütött a nap, délután havazás, erre az Antónia rávágja Istvánnak, hogy na és te nem csúszkáltál de dombon laksz. Hát faszom, még is ki kíváncsi a hülyeségeikre? Ez az új "híradótrend"?:D:D
2012. jan. 26. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Pont most akartam kiírni én is a kérdést!!! Én is most néztem, nálam a végszó verte ki a biztosítékot, amikor Szellő azt mondta, hogy Antóniával minden rendben van (ellentétben Keresztes Ildikó válságban lévő házasságával). Egyből rávágtam, hogy kit érdekel? Annyira gáz a bemondók magánéletéét is bemondani!

Amúgy én gondolom, hogy honnan jön ez: külföldi licenc. Amerikában szokás a híradóban magánbeszélgetést folytatni.

2012. jan. 26. 19:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Régen néztem híradót, de ez óriási lehetett.
2012. jan. 26. 19:16
 3/9 ava87 ***** válasza:
Nem kimondottan "híradótrend", egy csatorna igazából ezzel is meghatározhatja saját jellegét. Kertévéknél sokszor előfordul, hogy a hírműsort is próbálják kicsit kevésbé "merevvé" tenné azáltal, hogy néha a hírolvasók kicsit jópofiznak egymással. Ez mondjuk engem pont nem zavar, ennyi szerintem belefér. Kicsit emberközelibb, még akkor is, ha pontosan tudom, hogy előre meg van beszélve, mit fognak mondani. Ha ennél több ilyen szellemeskedés lenne benne, az már zavarna, ennyi viszont még nem. De most minden rosszindulat nélkül mondom, hogy akinek ez a stílus nem jön be, az válasszon neki jobban tetsző híradót. Ez nem jobb vagy rosszabb kérdése (most nem a híradó tartalmáról beszélek persze), csak arról van szó, hogy a csatorna mit szeretne a nézők felé kommunikálni.
2012. jan. 26. 19:20
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem jópofa. Mindig megmosolyogtatnak. Eddig olyan komolynak és konzervatívnak gondoltam a híradósokat, így tényleg sokkal emberközelibb és barátságosabb az egész. Nekem tetszik.:D
2012. jan. 26. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Jópofa lenne, de nem arra kíváncsiak a népek, hogyan beszélik meg a magán életeit a híradósok.
2012. jan. 26. 19:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Az én gyerekkoromban még bemondónők voltak / felolvasták, mi lesz a tévében aznap, kőkemény kettő magyar csatorna volt / és a híradó is úgymond "merev".

Nyilván manapság próbálnak felszabadultságot sugározni a műsorvezetők a nézők felé, azért poénkodnak, a keretévéken legalábbis.

2012. jan. 26. 22:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Van neted, és még mindig híradót nézel? Minek?
2012. jan. 26. 23:34
 8/9 anonim ***** válasza:

"Van neted, és még mindig híradót nézel? Minek?"

Egyetértek ezzel:) Persze a híradó összeállítja és nem kell utána keresned, de az interneten is utána tudsz nézni bármikor bármit. Még az rtl híradóját is, ha az kell neked. Még azt is megtudom keresni neten, hogyan köszönnek jó reggelt a kínaiak.

2012. jan. 27. 11:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez a legjobb rész az újításokból. Mert az már kevésbé tetszik, hogy 1órás lassan, tele van reklámmal, és hogy tele van bulvárhírekkel, amit a fókuszban szoktak leadni. Még van egy jó dolog, hogy vannak állatos hírek, és ha az rossz akkor arról is beszámolnak, hogy állatkínzásért letöltendő börtönbüntetésre ítélik.

(bár az utóbbi időben ha 3hiradót láttam, mert megunom az első reklámnál)

2012. jan. 29. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!