1/25 anonim válasza:
én szeretem, sok jó rész van, a legelső elég jó az ufós
egyébként ennek mi köze a kultúrához? :D
3/25 anonim válasza:
én is szeretem de még nem láttam az összes részt.
Kedvenceim: rózsaszín szem, egy kis tourette
4/25 anonim válasza:
Nem tudom de Cartman az ász. :D
5/25 anonim válasza:
Én szeretem, főleg azért mert elég kemény társadalomkritika :D kedvenc rész: amikor Cartman "látóvá" válik és le akarja fülelni a bal (vagy jobb? már nem emlékszem) kezes gyilkost, de mindig mást fognak el :D hát az nagyon ász rész, egyébként az első South Park epizód, amit láttam :)
6/25 A kérdező kommentje:
Nekem az első rész,amit láttam az a Cartmen halála,na azon sírtam:)Nekem most a kedvencem a Macska orgia.De ez mindig változik:)
2012. jan. 24. 21:55
7/25 anonim válasza:
Én is szeretem, és persze cartmen a legnagyobb :D
8/25 anonim válasza:
Mi tetszik nektek ebben az ocsmány, üvöltözős, trágár sorozatban? Igazán érdekelne.
9/25 anonim válasza:
Az első 4 évad tetszik. A többi se rossz, de azok valahogy nem jönnek be.
10/25 anonim válasza:
"Mi tetszik nektek ebben az ocsmány, üvöltözős, trágár sorozatban? Igazán érdekelne."
Az, hogy oda mer mondani a társadalomnak. Csak abból csinál még nagyobb hülyét, ami eleve az. Akinek meg nem inge, nem veszi magára. Jó, nem mondom, hogy nem estek olykor túlzásokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!