Mi a véleményetek az Immortals-Halhatatlanok c. filmről? Melyik a kedvenc részetek/szereplőtök?
Kicsit megviselt az a kínzásos módszer, viszont így átjött a mondanivaló...
Ahogy vártam, nagyon hasonlít a 300-ra, sok jelenetet mintha egyszerűen átvittek volna, viszont látszott hogy figyeltek, hogy kevesebb legyen a lassított szexjelenet.... :))) Ez jó... De engem nem zavart a hasonlóság.
A kedvenc karaktereim Árész és Odüsszeusz. :D Azt hiszem ők voltak az a két ("kissé" meleg kinézetű [de legalább "göröghű"]) isten...
biztosan lesz folytatása, legalábbis sztem Zeusz erre utalt a végén amikor mondta hogy háború lesz a mennyekben és Thészeusz fiának benne volt a látomásában.
A kedvenc szereplőm egyébként Zeusz ill. a tolvaj srác, Stavros, annak voltak a legjobb dumái és sztem a szexuális jellegű célzásai kicsit hasonlítottak Stiflerre
én is
és sztem tuti lesz mert különben minek ennyi utalás ott a végén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!