Szerintetek szóljak a felettünk lakóknak?
Figyelt kérdés
2 hete új lakók költöztek fölénk. Azóta nem lehet éjjel elaludni mert ugrálnak szerintem, hangosak, de annyira, hogy majdnem érteni lehet amit mondanak. Egész nap ez megy, rohangálnak... Szerintetek menjek fel és szóljak?2012. jan. 24. 15:03
1/2 anonim válasza:
Szólhatsz, bár nem tudom, mennyire lehet megoldani a dolgot. Én a tévét hallom simán a felettünk lakótól, pedig nem hallgatja hangosan.
Majd tavasszal, nyáron, amikor nyitva lesz az ablak, nem lesz zavaró.
2/2 anonim válasza:
hát ha tényleg zavaró, akkor szólj neki. de udvariasan, kedvesen, hogy nem-e tudnak tenni ezzel valamit, mert kibírhatatlan. ha pedig bunkón válaszol, vagy nem változik semmi, akkor hagyni kell, nem lehet vele mit csinálni. de egy próbát mindenképpen megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!