Mit tennétek a helyemben? Panelban lakunk és a felettünk lakók nagyon zajos szexuális életet élnek. Nem vagyok frigid de ez már több a soknál.
Szia!
A mi társasházunkban is előfordult ilyen, szerencsére mi nem hallottuk, mert mi a másik oldalon lakunk.
Viszont aki fölötte lakott... Ő nem csinált ebből nagy kunsztot, egy-két alkalommal még elviselte, megmosolyogta, na de amikor hajnali kettőkor rázendítettek, akkor lement és rátenyerelt a csengőre. Szépen megkérte őket, hogy legyenek egy kicsit halkabbak, lehetőleg ne a fűtéscsövek mellett áriázzanak.
Nem igazán lett foganatja a kérésnek, de amikor már heti többször ment le a fickó a csengőre tenyerelni, meg a főbérlő (merthogy albérletben laktak) is többször szólt, hogy a lakókat zavarják, akkor megunták és elköltöztek.
De szerintem ha normális gondolkodású emberekről van szó, akkor meg lehet velük értetni, hogy az együttélésnek vannak szabályai. Lehet, hogy fogalmuk sincs, hogy ennyire lehallatszik.
Ne haragudj, de én csak mosolygok a kérdéseden.
Ha valaki orgiát akar rendezni a kedvesével, ezek szerint jobb, ha elköltözik, mert Téged zavar?!
Megáll az eszem!
Én a csengetős úriember előtt biztos letagadtam volna a csillagos eget is, ha nekünk csengetett volna ( buta volt a fiatal pár, hogy miatta inkább elköltöztek... ), elvégre a saját lakásomban azt csinálok, amit akarok, ha már egyszer más bűnöm nincs ( nem diszkózok, veszekedem stb .), szerintem kettőnk közül ő adta volna fel előbb.
Ehhez is pofa kell, hogy valaki ilyesmi miatt átmenjen szólni a másikhoz!
A gyermeked meg elvileg azt is meghallja, ha Te szeretkezel a másik szobában a pároddal, szóval ennyi erővel szinte édesmindegy honnan jön a hang, nem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!