Szerintetek felvessem, hogy találkozzunk?
Figyelt kérdés
Kb 4 éve ismertem meg egy srácot, skypon. Eleinte egész sokat beszélgettünk én nyelvgyakorlás céljából, ő unalomból beszélt velem. Egész jóba lettünk, van pár közös témánk. Naponta beszéltünk, aztán elfoglalt lett, illetve én is egyre többet tanultam és kevesebbet beszéltem vele, de azért még tartjuk a kapcsolatot. Nos, azt tudni kell, hogy ellenkező nemű, 10 évvel idősebb..
Nyáron több, mint egy hetet az ő országában, sőt abban a városban, ahol lakik..töltenék több, mint 1 hetet. Szerintetek megkérdezzem, hogy találkozunk-e?:D
Köszi előre a normális válaszokat!
2012. jan. 23. 19:31
2/3 anonim válasza:
szerintem először csak említsd meg neki, hogy mész majd nyáron oda, ahol lakik. várd meg, mit reagál, lehet, hogy eleve ő felajánlja a találkozást :) ha pedig nem, akkor mindenképpen kérdezd meg! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Kicsit, na jó nagyon izgulok és nagyon szívesen találkoznék vele. De nem tudom mit szólna hozzá..ráadásul ez suli által szervezett kirándulás, de amikor meghallottam, hogy lesz egyből rá gondoltam. Persze nem azért, mert tetszik vagy valami, csak olyan jó lenne látni :)
2012. jan. 23. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!