Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy aki boldog,...

Miért van az, hogy aki boldog, kiegyensúlyozott életet él azt itt nagyon sokan lehurrogják, lepontozzák? Vagy pl azt ha valaki hívő?

Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 15:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%

Persze, én is csak akkor "reklámozom", hogy muszlim vagyok, ha fontos a kérdés szempontjából.

Csak egy példa: Sokan kérdezik, hogy hogyan volt képes Noé (akit az iszlám is elismer) egyetlen bárkára felvinni minden állatból egy-egy párat.

Mivel az iszlámban sokkal reálisabb a történet, ezért meg szoktam írni.

Na akkor kapom a 0%-okat.

Vagy, ha szóba kerül, hogy miért nem ehetünk disznóhúst. Elmodnom az okokat, és kapok hideget-meleget.

Én még sosem pontoztam le senkit, aki ateista, vagy vegetáriánus, vagy bármi, ha maga a válasz hasznos. (Pedig nem mindig értek egyet, de a válasz ettől még lehet hasznos, vagy elgondolkodtató)

2012. jan. 23. 16:15
 12/22 A kérdező kommentje:

9 es válaszoló!

Nem bántottál meg. Soha nem írtam ki, nem erőltettem rá én sem feleségem a vallást más emberre, mert tiszteletben tartjuk más véleményét. Csak ha van egy olyan kérdés amire szükségesnek tartom odaírni, akkor csak a véleményem után szoktam írni, hogy legfőképp a vallásosságom miatt gondolom úgy.

Köszi a választ!

2012. jan. 23. 16:16
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 9

Igazad van, sokan itt akarnak téríteni.

Engem is bosszant, vallástól függetlenül.

2012. jan. 23. 16:16
 14/22 A kérdező kommentje:

Igazad van kedves Muszlim hölgy!

Láttam már pár válaszodat elég szépen lepontozva...

Én nem igazán ismerem a vallásodat, de szívesen megismerném! Ha gondolod írj, bár 100% hogy az én vallásommal eltérő dolgok lesznek benne :) De nem hiszem, hogy ez nagy baj!

2012. jan. 23. 16:18
 15/22 anonim ***** válasza:
91%

Az 5. vagyok.

Engem akkor pontoznak le, ha kiírom, hogy 19 éves vagyok. Ezen infó hiányában teljesen hasznos válaszokat adok, egyéb esetben "semmit nem tudok az életről". Nyilvánvaló, hogy nem kevés embernek piszkálja a csőrét, ha valaki valamiben jobb, sikeresebb. Ezt azonban nem minden esetben kell úgy felfogni, hogy mi megérdemelten vagyunk jobbak. A másik dolog pedig: az irigység is épp olyan természetes emberi tulajdonság, mint az, hogy külsőre ítélünk. Egészséges mértékig mindenki lehet irigy. Az, hogy valaki ezt azzal fejezi ki, hogy lepontoz, hát egészségére. Amint komolyabban elkezdenék foglalkozni vele, lesüllyednék az ő szintjére. Például most is pontozgat valaki elég szépen, talán pont azért talált erre a kérdésre, mert benne van a lepontozás, és akkor "bosszantsuk már a népet egy kicsit, látszik, hogy ezeket még zavarja is". Elég nyilvánvaló, hogy az ilyen embereknek ez örömet okoz, viszont biztosíthatok mindenkit: az igazi öröm nem a neten történő trollkodásban van. :) Ahogy az angol mondja: Get a life!

2012. jan. 23. 16:24
 16/22 A kérdező kommentje:

:) Köszi az utolsó válaszadónak!

Teljesen érett gondolkodással rendelkezel, köszi a normális választ!

Feleségem is 21 éves, 19 évesen jött hozzám, én soha nem pontoznék le valakit, mert ilyen idősen ilyen felfogása van mint neked.

2012. jan. 23. 16:28
 17/22 anonim ***** válasza:

Mindig csodálkozok, hogy itt ennyi embert érdekel a pontozás.

Én soha nem szoktam nézni, azt sem tudom, hogy a saját százalékom mennyi. Ha hasznos volt a válasz, akkor úgyis megfogadom vagy megköszönöm (kérdezőként), ha meg nem , akkor vagy kijavítom a tévedést, vagy (ha reménytelen eset), akkor nem foglalkozok vele.

2012. jan. 23. 16:35
 18/22 anonim ***** válasza:
63%

Téged még zavar a pontozás? Hú,ha tudnád hogy az elején engem mennyire zavart.Ez a pontozási rendszer itt nem mérvadó. Több ismerősöm is van itt fent,ők mesélték hogy ők direkt lepontoznak magas %-kal rendelkező válaszolókat,hogy "nehogy már nekik magas százalékuk legyen". Vagy szimplán csak azért pontoznak le,mert nekik nem szimpatikus a válaszod,függetlenül attól,hogy a kérdésre válaszoltál-e.

Olyat is láttam már,hogy valaki arra kapott 100%-ot,hogy kijavította azt a szót,amit előzőleg elírt,de olyat is,hogy erre 0%-ot kapott.

A kérdésedre is válaszolva: az ide írogatók többségében problémák miatt jönnek fel ide. Akit már megcsaltak,megaláztak,lelkileg bántottak stb.,azok nem tudják elhinni,hogy van olyan,akit pl. nem csaltak meg,vagy bízik a párjában.Ezzel a saját lelküket nyugtatják. A hívőkkel nincs semmi bajom,van,aki Istenben hisz,én magamban. :)

2012. jan. 23. 16:35
 19/22 A kérdező kommentje:
Igen, én még úgymond az elején vagyok. Engem igazából az zavar, hogy van. Mert nem mindenki lehet ugyanazon a véleményen, és majd a kérdező eldönti neki mi a hasznos válasz!
2012. jan. 23. 16:39
 20/22 anonim ***** válasza:
93%
Ide általában szomorú, kétségbeesett vagy bizonytalan emberek írnak ki kérdést. Természetes, hogy nem kedvelik az olyan válaszokat, amelyekben burkolt dicsekvés van a hozzászóló boldog párkapcsolatára, harmonikus életére, remek anyagi helyzetére stb. vonatkozóan. És elég sok olyan hozzászóló van, aki élvezi, hogy itt dicsekedhet nála nyomorultabb helyzetben lévők előtt. Persze nem mindenki ilyen. De aki ilyen, azt a való életben jól beoltanám, az biztos. Pedig én nem is vagyok különösebben boldogtalan, de valakinek vagy tényleg segítünk dicsekvés meg egoizmus mentesen, vagy inkább hagyjuk békén!
2012. jan. 23. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!