Miért van az, hogy aki boldog, kiegyensúlyozott életet él azt itt nagyon sokan lehurrogják, lepontozzák? Vagy pl azt ha valaki hívő?
Én nem vagyok hívő, de boldog kiegyensúlyozott életet élek. Pont emiatt nem érdekel, hogy egy anonim oldalon mennyi pontom van :-)
Hogy miért teszik? Szerintem nem teszik; vagy irigység miatt; vagy mert nem tetszik a válasz.
Azért kérdezem, mert engem és a feleségemet leszokták hurrogni, pontozni mert hívők vagyunk és csodás az életünk.
Ezért érdeklt...
Engem akkor pontoznak nagyon le, ha valamilyen téma kapcsán megírom, hogy muszlim vagyok, vagy hogy Allahban hiszek.
Pedig a legtöbb válaszomat felpontozzák, de amint kiderül az a dolog rólam, az emberek ellöknek.
Nem baj, megszoktam... :)
Itt lepontoznak mindenkit, két okból:
a) azt gondolják, hogy a pontozás szimpátiaszavazás
b) mekkora poén már ilyen módon borsot törni némelyek orra alá
c) és ez a legritkább eset: valóban nem volt hasznos a válasz.
Ez nagyon durva, hogy ezért az emberek ellöknek. De nagyon örülök, hogy Te kiállsz a hited mellett!
Minket is akkor szoktak lepontozni amikor kiírjuk hogy hívők vagyunk...
5 ös válaszoló, köszi! Igen ez valóban így van akkor nem csak mi látjuk ezt rosszul!
6 os válaszoló, ha olyan a kérdés akkor természetesen, kiírom, hogy hívő vagyok, mert nem tagadnám le soha az életben, és némelyik kérdésnél ez elég fontos, nézőpont miatt.
6-os
azért írtam h talán,persze nem kell titkolni ;)
azt hiszem meg is van a válasz a kérdésedre:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!