Ismertek olyan oldalt, ahol barátkozni lehet?
Olyan oldalt keresek, ahol barátokat lehet szerezni. Sajnos úgy alakultak a dolgok, hogy már jó ideje elszakadtam az összes barátomtól. Nem igazán járok el sehová, amolyan "kocka" típus vagyok. Régebben, mikor még volt kivel, gyakran eljárkáltam ide-oda, de így egyedül inkább itthon töltöm az időmet.
Mielőtt valaki félreérti, nem azért nincsenek már barátaim, mert valamiféle kiállhatatlan alak vagyok; csak sajnos így alakult. :(
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
22/N
Sajnos csak szexpartnerkereső meg társkereső oldalak vannak, barátkereső sajnos nincs.
Pedig hölgyekkel szívesen barátkoznék, mindig nők voltak a legjobb barátaim (most is), igaz inkább beszélgetni, meg sétálni, kirándulni szeretek, bulizni nem.
49/F
Köszönöm a válaszokat. :)
Azt hiszem, akkor marad valami fórum, hátha szerencsével járok... :)
Nekem írhatsz, kicsit hasonló cipőben vagyok én is. Budapesten lakom.
(Ha esetleg gondolod, tudok külföldi ilyen oldalt, ami nyelvtanulás céljára is nagyon jó. interpals.net a címe, nézd meg. A világ minden tájáról vannak fent emberek. =) )
20N
"Azt hiszem, akkor marad valami fórum"
Miért, a tánccal annyira hadilábon állsz?
(Első voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!