Szerintetek szégyen mellékállásban parkolósöprést vállani a bevásárlóközpontoknál 20 évesen?
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 13:12
21/25 anonim válasza:
nem ciki! ha beakánlanak máshova söpörni, mondd, h van egy ismerősöd, aki szintén nagy hatékonysággal sepreget! (én :D)
22/25 anonim válasza:
Ez csak duma.
A munka soha nem volt szégyen sem főállásban sem mellékállásban.
Aki 20 évesen 2 állást vállal a mai világban az dicséretes.
Dicsekedhetsz is vele.(ez komoly)
Aki mást mond: az vagy irigy
vagy arany kanállal a szájában született (AMIRŐL NEM TEHET-és ez sem vicc)
Én 34 éves vgyok és ha lehetnék 20 éves A MAI VILÁGBAN
én kihúznám magam
23/25 z76zz válasza:
szégyen, hogy szükséged van rá csak nem a te szégyened
24/25 anonim válasza:
Semmilyen munka nem szégyen. A szégyen a szarul végzett munka vagy az élősködés.
25/25 Shamra válasza:
Dehogy szégyen! Szintén húsz éves vagyok, és szégyenkezem, mert még konyhalánynak sem kellek sehova (túlképzett vagyok az érettségimmel meg az angoltudásommal)...máshova meg alulképzett vagyok. Ez is szégyen. Becsüld meg, hogy neked van munkád, rögtön kettő is. :) És sok sikert bármihez is, amibe belekezdesz. Kár, hogy az olyan emberekből, mint te ennyire kevés van. :) És ha bárki beszólna ezért neked: nevess az arcába, és ne érezd rosszul magad emiatt. TE dolgozol, Ő finnyáskodik. :) További minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!