Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elegem van már a 'magyarkodásb...

Elegem van már a 'magyarkodásból' és hogy elítélnek azért, mert nem azonosulok velük! Mással nincs így?

Figyelt kérdés

Elegem van abból, hogy kinéznek a szűkebb környezetemből azért, mert nem akarok néptáncolni, nem akarok ostort csattogtatni, nem sírok-rívok folytonosan Trianon miatt (ami persze szomorú esemény volt, dehát manapság a határok úgyis nyitottak...túl kell lépni ezen, jobb úgyse lesz semmi). Hülyének néznek azért, hogy külföldre akarok menni dolgozni és talán letelepedni is, mert az itteni mérgezett hangulatból elegem. Hogy vagy csak fekete és fehér lehet az ember, más választás nincs.

Ugye nem én látom rosszul a dolgokat....? Attól mert más vagyok, érhetek ugyanannyit és hogy nem vagyok olyan szűklátókörű, nem baj. Ugye?

18/L

2009. máj. 28. 14:09
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:

figyelj már!

attól még,hogy a határok nyitotak,az nem ugyanolyan,mintha Nagy-Magyarország lenne...

tehát nekem mind1,de szerintem te nem vagy igazi magyar :S

2010. júl. 3. 12:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!