Elegem van már a 'magyarkodásból' és hogy elítélnek azért, mert nem azonosulok velük! Mással nincs így?
Elegem van abból, hogy kinéznek a szűkebb környezetemből azért, mert nem akarok néptáncolni, nem akarok ostort csattogtatni, nem sírok-rívok folytonosan Trianon miatt (ami persze szomorú esemény volt, dehát manapság a határok úgyis nyitottak...túl kell lépni ezen, jobb úgyse lesz semmi). Hülyének néznek azért, hogy külföldre akarok menni dolgozni és talán letelepedni is, mert az itteni mérgezett hangulatból elegem. Hogy vagy csak fekete és fehér lehet az ember, más választás nincs.
Ugye nem én látom rosszul a dolgokat....? Attól mert más vagyok, érhetek ugyanannyit és hogy nem vagyok olyan szűklátókörű, nem baj. Ugye?
18/L
Nekem meg ebből a kurv@nagy globalizmussal világpolgársággal megatoleranciával, nyugatfan magyarellenességből van elegem. "Kimegyek külföldre mert itt minden sz@r." Egyszerűen hányok ezektől. Agymosott idióták.
Hát igen a politikai-gazdasági helyzet elég borzasztó és tényleg hatalmas különbség van a magyar és a nyugati országokban élő emberek mentalitásában és még sorolhatnám...
De ha majd senki nem fog néptáncolni és senki nem fog ostort pattogtatni és nem lesz egy Nagymagyarország térkép sem , és az iskolák majd ezerszámra fognak ilyen gyökértelen fiatalokat ontani na az majd ettől is rosszabb lesz....
Én komolyan "szégyellem" hogy magyar vagyok, egyáltalán nem tudok azonosulni sem a jelen magyar kor értékrendjével, sem azzal ami a közéletben megy, ahogy a társadalom működik: lopás, könyöklés, anyázás, ökölrázás, közömbösség, a munka és tanulás nem tisztelete, az hogy elkurvul a társadalom, és gyakorlatilag a pénz az egyetlen érték és mértéke mindennek, hogy mindenhonnan az acsarkodás jön, a tömény negatívizmus, egyre nagyobb méreteket ölt a gyűlölet és az agresszió.
Azért vannak olyan országok, ahol ez kicsit jobban megy, Ausztráliáról ismerősöktől nagyon sok jót hallottam ott más a társadalom.
23:47-es...
na látod, ezért van elegünk ebből az országból, mert valaki kérdez valamit, és a nagy magyarkodók képtelenek megállni, hogy ne kezdjenek el személyeskedős sértegetéseket a másik fejére olvasni. ezzel felmutattad a szegénységi bizonyítványodat. Gratulálok!
megint kibújt belőled az ááálllat, mi?
Figyu, kihívlak ostorpárbajra, meglátjuk melyikünk a nagyobb magyar. és tudod mit, megyünk is, hogy neked itt legyen helyed fikázni, o.K.?
Szóval, ostor párbaj mikor és hol? ostort mindenki maga hozza! o.K.? utána: citera párbaj: citerát
aztán végül soroljuk fel azokat a világszerte népszerű találmányokat, amiket a magyar kormány lesajnált, a feltaláló kivitte külföldre, és ők ott akkora pénzt csináltak belőle, ami még a mai államadósságot is an megoldotta volna. csak egyet említek: Rubik kocka......
Rubiknak is volt csürhéje? Ő is egy alávaló gonosz ember volt?
23:47:
Nem a globalizmus és a megatoleranica miatt mennek az emberek külföldre, hanem az olyanok miatt, mint Te!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!