Ciki dolog a helyesírás?
Figyelt kérdés
Tényállás a következő: adott egy közösségi oldal vagy egy fórum, ahol a felhasználók jelentős része nem tud vagy nem akar helyesen írni. Mert siet, mert lesz*rja, mert diszlexiás vagy fogalmam sincs, miért. Ha szól nekik az ember, fölszívják magukat, és még nekik áll feljebb. Ha mondjuk alsó tagozatos gyerekekről lenne szó, átsiklanék afölött, hogy miképp írnak, de sajnos huszonévesekről van szó.2012. jan. 22. 18:15
21/23 anonim válasza:
Szerintem elég fontos lenne helyesen írni.
Ez tükrözi igazán csak a személyiséget, ha valaki a másikról nem tud semmit, csak elolvas egy általa írt szöveget.
Borzalmasan idegesít engem is, mikor megpróbálok itt elolvasni egy hozzászólást, de nem értem, hogy mi baja az illetőnek, mert nem csak írni, de még ráadásul fogalmazni sem tud.
Nem az én bajom, de ez egy olyan alap dolog, amit nem véletlen általános iskolában tanítanak és nem egyetemen.
(megjegyzem nem vagyok hibátlan, tudok róla)
23/23 anonim válasza:
Nem az. Az a ciki amikor valaki nem tud írni.Azt nem értem, hogy mit nem tud ebben. Annyira nehéz meghallani magadban, hogy egy szóban hány betű van?Ha szólok neki akkor meg megsértődik, hogy most mit szólok be neki. Rohadtul idegesítő ez a sok f*sz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!