Tényállás a következő: adott egy közösségi oldal vagy egy fórum, ahol a felhasználók jelentős része nem tud vagy nem akar helyesen írni. Mert siet, mert lesz*rja, mert diszlexiás vagy fogalmam sincs, miért. Ha szól nekik az ember, fölszívják magukat, és még nekik áll feljebb. Ha mondjuk alsó tagozatos gyerekekről lenne szó, átsiklanék afölött, hogy miképp írnak, de sajnos huszonévesekről van szó.
Képtelen vagyok emberszámba venni olyan embert, akinek a helyesírása határozottan rossz - és ezzel akár büszkélkedik is. Ahhoz, hogy érdemben reagáljak a mondanivalójára, kétséget kizáróan tudnom kell, hogy diszlexiás. Akkor egészen más a megközelítésem.
2012. jan. 22. 18:41
12/23 anonim válasza:
Nagyon felszines fogalmatok van az inteligenciarol, ha azt hiszitek ha jo a helyesirasotok okosak vagytok es forditva, aki rosszul ir buta.
2012. jan. 22. 18:48
13/23 anonim válasza:
" Nagyon felszines fogalmatok van az inteligenciarol"
Nincs hozzáfűznivalóm, egy fél mondatban három hiba, de ő oktat ki minket...
2012. jan. 22. 19:01
14/23 anonim válasza:
Nem ciki, de nem illik szólni miatta.
2012. jan. 22. 19:03
15/23 anonim válasza:
Na, lepontozták a kommentem :D egyvalaki itt már tuti K-val írja a jégcsapot és LY-vel a popsifejet :DDD savanyű is a szőlő...
A helyesírás nem intelligencia függvénye, sokkal inkább következménye. 'Nuff said.
Imádom ezt a sarkosítást meg csúsztatást, hogy aki még képes normálisan közérthetően írni, plázapcsás anyanyelv és első osztályos helyesírási hibák nélkül, az már egyből nyelvtannáci. Ez natív kötekedés, trollkodás...van sapka,nincs sapka-elv.
2012. jan. 22. 19:06
16/23 anonim válasza:
Najo en kiszaltam ebbol a temabol. Latom ez nem az en sulycsoportom:)
2012. jan. 22. 19:10
17/23 anonim válasza:
Kedves Zoltán. Most jót mosolyogtam a hozzászólásodon,mivel van benne hiba ráadásul elég kuszára is sikeredett. És még Te osztod az észt... no comment
2012. jan. 22. 19:22
18/23 anonim válasza:
Lehet, hogy van benne, de van különbség a félreütés, és a "jéKcsap" között. Ha meg kuszának tűnik...ez csak azt jelenti, hogy a szövegértelmezéssel is gondjaid vannak :)
Stop trolling.
2012. jan. 22. 19:26
19/23 anonim válasza:
A szövegértelmezéssel Is ? Mert szerinted még mivel vannak gondjaim? Akkor ha már itt tartunk,az emberben legyen annyi igényesség,hogy átolvassa az irományát mielőtt közzé teszi.
2012. jan. 22. 19:30
20/23 anonim válasza:
Szerintem meg nem olvasnak eleget, azért ilyen a helyesírásuk. Gyakran találkozok én is ilyenekkel, és idegesít is. De úgy gondolom, hogy az Ő dolguk, magát minősíti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!