Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Anyukám elment egy környéki...

Anyukám elment egy környéki nagyon menő jósnőhöz, és rossz hírekkel jött haza. Ti hisztek az ilyesmiben?

Figyelt kérdés
Anyukám ismerősei esküdnek rá hogy általában bejön amit mond. (Mai nap gondoltam a tovább tanulásomra, hogy elég rizikós lesz tovább tanulni, erre ma du.ra anyám is meghozta ezt a választ a jósnőtől,nem. Pedig komolyan senkinek sem említettem) Annyira rosszul esik ez is, nagy terveim vannak, és nem akarok hinni benne, de szegény nagyapám rosszul létét is "kilátta vagy mi" anyukámból. Sok rossz hír jött, amitől még anyám is megrémült, és esküdik hogy nem mesélt magáról semmit. Én eddig nem hittem, de kicsit most félek, el lettem keseredve. Ti mit gondoltok erről?
2009. máj. 27. 19:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
persze, hogy bejön amit mond, mert az ismerősök elhiszik és szépen úgy alakítanak tudatukon kívül mindent, hogy bejöjjön....anyukádnak nem kellett volna elmennie jósnőhöz, mert ha hisz benne, akkor befolyásolta tudat alatt és még ha lenne is más választás vagy jövőkép, ő azt fogja választani, amit a jósnő mondott...sosem értettem, valaki miért csinál ilyen hülyeséget :( én is voltam jósnőnél, tudod, mit kértem? hogy mondja el a múltamat, abba már nem tud belerondítani...hááát elég általánosságokat mondott...inkább kibarkóbázta belőlem, minthogy ő mesélte volna el, és pedig róla is áradoztak az ismerősök
2009. máj. 28. 06:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a "menő" jósnak ne higgyetek, mert rosszul végezte a munkáját! Ez egy pénzcsaló, és nem a kliensnek akar segíteni, hanem a saját egóját fényezni!

Egy wicca boszorkány mondta nekem: a jós, vagy asztrológus feladata nem kinyilatkoztatni (mert azt nem is lehet), hanem SEGÍTENI. Mint már írták előttem, a jövő nem kőbe vésett, a csillagok állásából (vagy egyéb technikák segítségével) az esélyeket, lehetőségeket lehet látni. Ugyanő azt mondta nekem, hogy ha rosszat lát, nem szokta kerekperec megmondani, mert nem szabad! És akinek van fogalma az ilyen dolgokról, az így fog hozzáállni.

Csak a legtöbb "mágusnak" nagyobb az egója, mint a tudása.

2009. máj. 28. 19:52
 13/19 anonim ***** válasza:
67%

A jósokat általában olyanok szapulják, akik még nem jártak egynél sem. Én is kételkedtem benne, de először a tenyeremből jósolt, és szinte mindent elmondott a múltamról. Ez olyan dolog, hogy mégis honnan tudna nyomozni? Nem egy kis faluban élek, az ismeretségi köröm szűk, és olyan dolgokat is elmondott, amit nem terjeszt az ember. A múlt az pedig biztos. Szóval engem ezzel meggyőzött, és nem az arcomat nézte közben, és nem is volt bizonytalan, mindent tényként közölt. A jövőről tenyérből és kártyából informált, de nem nagyon előre, csak nagyvonalakban és a köv. 1-2 évről. Többször is jártam nála, és bejött. Pedig nem járt az eszemben, fel sem írtam, és nemcsak rózsás dolgokat mondott.

Szerintem attól jó valaki, hogy amiket mond, azok beválnak, és a kliensek visszajárnak ill ajánlják, akkor pedig már csak tudhat valamit! Azon kívül vannak véletlenek, és van amikor hiába akarunk valamit és teszünk érte, akkor sem jön össze.

2009. máj. 28. 21:03
 14/19 anonim ***** válasza:
amúgy meg ha jót mond az a gyanús, ha rosszat akkor meg az a baj. sosem mondhat jót az embernek :)
2009. máj. 28. 21:06
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a jó pont mert vette a fáradtságot. Nekem is olvastak múltat tenyérből úgy hogy rám sem nézett, és teljesen véletlenül csak egy üdülés alkalmával ültem le egy tenyérolvasóhoz. Talán ezért is hiszek benne valamennyire, és ijedtem meg. Ugyanakkor, tényleg elképzelhető hogy volt ideje anyám hátterét alaposan "körbeszaglászni", mert ő is csak kb egy hét elteltével kapott időpontot. Abban viszont igazat adok, még ha mind ez tényleg valós jóslat lenne, nem kellett volna anyám orrára kötni. Holnap ide ültetem őt és elolvastatom vele az eddigi kommenteket. Én meg belehúzok a tanulásba, mert biztos ami biztos...
2009. máj. 29. 02:36
 16/19 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon fontos, hogy ne félj és ne higgy a jósnő átkaiban!

Az emberek kétféle forrásból tudhatnak meg dolgokat a jövőt illetően: a jó oldalról: Istentől,

vagy a rossz oldalról: Sátántól, az angyalaitól vagy a démonoktól.

Istentől információt próféták kapnak, de te is kaphatsz, ha először is békét kötsz vele, majd tiszta szívből kéred rá. Amúgy a sorsodat illetően vannak persze olyan adottságok, genetikai kódolás, lelki alkat, ami nyilván befolyásolja a jövődet, de Isten szabad akaratot adott az embernek, amibe az ember saját sorsának az alakítása is belefér. Illetve ha te eltervezel valamit (pl. továbbtanulás), még ha Isten nem is ezt tervezte a számodra, de te ragaszkodsz ehhez és kéred, hogy segítsen bekerülni, akkor segít, mert szeret és mert tiszteli az akaratodat.

A másik, a rossz forrás az, amiből a jósnők informálódnak. Nem mondom, hogy összevissza beszélnek, akik igazán értik ezt a sötét szakmát, de van egy nagyon fontos dolog: ők a vesztestől kérdeznek, a Sátántól, akit Jézus Krisztus már réges régen legyőzött, csak még nem vágta börtönbe, most még szabad lábon védekezhet a bírósági tárgyaláson. Emiatt ő az eseményeket egészen más megvilágításba helyezi, mint ahogy Isten látja a dolgokat. Plusz a Biblia szerint Ő a hazugság atyja, és a célja, hogy minél több embert (akik Isten képét hordozzák itt a Földön és ez nagyon irritálja a Sátánt) elhitessen, tévútra vezessen és ahol tud, csak ártson az embernek. A Biblia azt mondja, hogy a Sátán embergyilkos! volt kezdettől fogva. Tehát ha te a gyilkosodat kérdezed, hogy mire számíts a jövődet illetően, nyilván azt fogja mondani, hogy már most vásárold meg a sírhelyedet és gondoskodj a végrendeletedről, a jövőre meg legjobb, ha nagyon nem készülsz, mert az nem lesz hosszú. Viszont ha a megmentődet kérdezed, Ő azt fogja mondani, hogy tervezzél, álmodozzál és váltsd az álmaidat valóra, mert nem fogja hagyni, hogy ezt az ellenséged meghiúsítsa.

Hát ennyi.

És még egy: sok jóslat nem azért működik, mert tényleg úgy lett elrendelve, hogy történjenek a dolgok, hanem azért, mert a jóslatok egy önbeteljesítő folyamatot indítanak el, amit az emberben kiváltott félelem generál.

Szintén Bibliai idézet: "amitől féltem, az következett rám"... Ez nagyon tanulságos.

Tehát én a te helyedben az anyukád helyett bocsánatot kérnék Istentől, hogy az ellenséggel társalgott és az ellenség tanácsát kérte, majd megkérném Istent, hogy ennek a jósnőnek a rossz jóslatait érvénytelenítse az életemen és hogy az Isten akarata legyen meg az életedben, ne a Sátáné, aki ártani akar. Plusz vegye ki a félelmet a szívedből, hogy ne a félelem irányítsa a sorsodat. Kérheted arra is, hogy segítsen bekerülni arra az egyetemre, és ha jól kéred, akkor tutti fix, hogy segíteni fog, mivel Jézus azt mondta, hogy ha "bármit kértek az Atyától az Én nevemben, megadja nektek az Atya." Tehát úgy kezdd az imát, hogy: Drága Mennyei Atyám! A Te Fiadnak, a názáreti Jézus Krisztusnak a nevében imádkozom Hozzád...

Sok sikert és ne félj, csak higgy Istenben! :-)

Egy jóakaród

2009. máj. 29. 10:36
 17/19 anonim ***** válasza:
42%
10:36 - Te itt most általánosítottál, gondolom zömében a pénzhajhász kóklerféle jósokra gondolva. De ha már a Bibliát említetted, akkor csak hogy tudd, nem mindenki a Sátán embere, aki ért a jósolt dolgok megfejtéséhez, és akihez tanácsért fordulnak, fordultak valaha az emberek. Ha nem hiszed, akkor olvass bele az Ószövetségbe, hogy is volt annak az uralkodónak az álma a bőséges és a szűkös esztendőkről, amihez ő is segítséget kért megfejteni, mert tudta, hogy van üzenete, csak nem értett hozzá. És ezt az üzenetet Isten küldte.
2009. máj. 29. 11:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Anyukád nem adott elég pénzt a "jós"nőnek, ha többet adott volna, jó hírekkel jött volna haza! Ilyen egyszerűen lehet alakítani a jövőtöket. De anyukád ezt már elrontotta.
2009. máj. 29. 21:29
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

11:08: valószínűleg nem figyeltél eléggé oda olvasás közben. Azt írtam, hogy kétféle csatornából lehet informálódni, Istentől (Isten emberén keresztül) vagy a Sátántól (jósokon keresztül), vagyis én is pont ezt állítottam.

Tudok az Ószövetségben pl. Józsefről, aki az egyiptomi fáraó álmát megfejtette és Dánielről, aki a babiloni Nabukadneccár uralkodóét magyarázta meg. Na ők pont Isten emberei voltak, akik Istentől informálódtak.

Van példa jósnőre is, Saul jósnőhöz fordult, meg is kapta érte a büntetését.

Erről ennyit.

2009. máj. 29. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!