Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hány éves voltál amikor...

Hány éves voltál amikor elkezdtél dolgozni?

Figyelt kérdés
És amíg nem dolgoztál ki tartott el? Szerintetek mikortól "gáz" már ha valaki nem dolgozik?
2012. jan. 20. 19:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15 évesen kezdtem kukoricacímerezéssel :D aztán nem igazán találtam munkát évekig nyáron, címerezni egyáltalán nem akartam, de mikor még is megpróbáltam közölték, hogy nem vesznek fel ( lány vagyok és kicsit vékony is...). 19. szülinapom előtt kezdtem angol tanítással foglalkozni. Még 1 év sem telt el azóta , de már megkeresek annyit, hogy adott esetben el is költözzek itthonról. Bár egy albit most nem tudnék vállalni, de egy kolis egyetemi életet igen.
2012. jan. 20. 21:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát munkának nem biztos hogy nevezhető, de a helyi napközis táborban 11 éves koromtól voltam "felügyelő" az ovisok mellet, amolyan óvónő segéd, az ovisok ovónéninek hívtak :)

Ezért még fizetést nem kaptam, csak a napi 3x étkezést és a kirándulásokért sem kellet fizetnem. :)

16 évesen kezdtem az egyik helyi bárban pultozni, 17 évesen már külön háztartásban éltem.apu házában egyedül.Igaz rezsit nem kellet fizetnem, de a kaját, tisztító szereket, ruházkodást, iskolát magamnak álltam.

Sztem ha valaki egyetem mellet nem dolgozik, az már gázos.

Ha nem is keres annyit hogy külön menjen a szülőktől, de annyi munkát sztem még a leg keményebb egyetem mellet is lehet vállalni hogy valamennyit otthon belehessen segíteni anyagilag, meg nem anyukához keljen menni pénzt kérni cipőre.

2012. jan. 21. 00:07
 13/16 anonim ***** válasza:
16évesen két hetes szakmai gyakorlatom volt, majd 17-18évesen 3hónapig Franciaországban konyhán voltam, a következő évben pedig 3hónapig Németországban szobalányként. 20évesen 1hónap szakmai gyakorlat recepció. Aztán tanfolyam végzése közben kezdtem el ténylegesen dolgozni 22évesen kb. aztán fél évre rá elköltöztem otthonról. addig a szüleim tartottak el, bár a fősuli helyeben volt és ösztöndíjam is volt tehát arra ne kellett fizetniük.
2012. jan. 21. 01:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Sztem ha valaki egyetem mellet nem dolgozik, az már gázos. "

Te mit képzelsz magadról ?

Én pl.a Műszaki Egyetemre járok, tesóm orvosira. Gimibe is erősbe jártunk, mondhatjuk elitgiminek is.

Vért izzadunk mindketten és szerintem egy fél év alatt több munkánk van a suliban, mint egy büfészakosnak öt év alatt..

Ilyet is csak olyan ember mondhat, aki életében nem járt olyan iskola közelében, ami kemény munkát, kitartást, sok szenvedést, 17 órás non stop tanulást, gyakran alvás nélkül töltött éjszakákat igényel.

2012. jan. 21. 03:15
 15/16 anonim ***** válasza:

"annyi munkát sztem még a leg keményebb egyetem mellet is lehet vállalni hogy valamennyit otthon belehessen segíteni anyagilag,"

Hát persze.. amikor sokszor hónapokon keresztül nulla alvással esek be a suliba, hajnali négyig csinálom az egyetemi feladatot, akkor még beleférhet egy részmunkaidős állás is.. legfeljebb rászokom a napi fél óra alvásra.

2012. jan. 21. 03:17
 16/16 anonim ***** válasza:
16 éves koromtól minden nyáron. most 19 vagyok utolsó évem a suliban. Suli után inkább mennék dolgozni, de ha nem találok akkor egyetem. Nem akarok otthon ülni és hogy a szüleim tartsanak el, hogy nem csinálok semmit.
2012. jan. 21. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!