Az EMO style végre kezd kihalni kis országonkban?
Az eredeti emo stílus a 80as években terjedt el Washington DC környékéről kiindulva, az ottani punk és hardcore zenekarok keveredésével. Létrejött egy zeneirányzat. Mai képviselői pl az AFI. Csakhogy a zsidó média felkapta ezt a stílust, jól átformálta kénye kedve szerint, belehazudta a depressziót, öngyilkos hajlamot, buzulást, amihez az eredeti stílusnak semmi köze nem volt, csak így a mai tizenévesek jobban befogadták. Mivel nagy divat lett, vették az újfajta emonak nevezett zenekarok lemezeit(pl Tokio Hotel), mint a cukrot, amiről tudjuk, hogy kinek érte meg a legjobban... Ez az egész a pénzről szólt, aminek a megszerzésére agymosást alkalmaztak. Kár, hogy ma már az emo teljesen mást jelent, mint anno...
Kérdező: nem védek senkit, de neked hogy esne, ha csak úgy viccből külön fajnak neveznélek, és alaptalanul melegnek neveznélek? De tényleg csak jópofaságból, viccből... Én sem szeretem a jelenlegi emókat, de mindig el tudtam menni mellettük az utcán szörnyülködés nélkül, mert egyszerűen nem érdekelnek, ameddig nekem nem tesznek rosszat. Get a fckin life!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!