Férfiak, mi olyan bonyolult a "női agyban"? Mit jelent az, hogy "nem értitek a nőket"?
Miben nyilvánul meg?
Mit nem értetek párotok, családtagjaitok, barátaitok "női agyának működésében"?
Példákat mondjatok légyszi.
Valóban van, amikor a nő dicséretet vár. És mikor a férfi megdicséri, akkor a nő a fejéhez vágja, hogy "nem is igaz, csak úgy mondod".
És itt opcionális a folytatás: "tudom, hogy a szomszéd Jucika sokkal csinosabb, mint én."
Válaszok:
ffi: nem
nő: de igen, tudom, csak nem mered megmondani
ffi: mindketten csinosak vagytok
nő: szóval nem vagyok szebb annál a tehén Jucinál???
ffi: tényleg csinosabb
nő: hívom az ügyvédet, viszem a gyerekeket meg Morzsit a mamához!!!
31N
Tipikus vicc:
Szeretkezés után az ágyon elnyúlva fekszik a pár. A férfi csendben mereszti a szemét a plafonra.
Mire gondol a nő:
Olyan csendben van.... Nem volt jó neki, biztos. Mire gondolhat? A volt barátnőre? Az a csaj jobb volt, mint én? Remélem, nem azon gondolkodik, hogy befejezze velem. Mi lehet a gondja? Nagy a fenekem? Annyira nem vészes, fogytam is. Biztos az a gebe volt nője jár az eszében. Nekem is fogynom kell még. Vajon megbánta, hogy összejött velem? Biztos, úgy ráncolja a homlokát...mire gondolhat? Nem vagyok elég jó neki, biztos.
Mire gondol a férfi:
ott az a légy. Hogy a francba nem esik le?
5. vagyok.
Én mostanában már nem kérem meg semmire, csak megcsináltatom ami elromlott. Eddig még egyszer sem vette észre, hogy jé meg van javítva. Pl. az ajtó az a bejárati ajtó volt, 3 hétig alig lehetett nyitni-csukni. Megcsináltattam. Mikor jött haza, fel sem tűnt neki, hogy rendesen, erőlködés nélkül nyílik. Úgyhogy ezek után én nem tudom, hogy egyáltalán mit vesznek észre?
Ahhoz képest, hogy állítólag nem értik a célozgatást a férfiak, remekül tudnak mellébeszélni és elengedni a fülök mellett az egyenes beszédet:D (Tisztelet a kivételnek.) Hogy is van ez?:D
Egyébként szerintem ha valaki meg akarja ismerni a párja gondolkodását mert szereti, stb..., akkor az ha valóban odafigyel rá, akkor meg fogja érteni. Ez általában túl bonyolult és fárasztó feladatnak tűnik, ezért nem is állunk neki. Önzőség és lustaság (értse csak meg ő, hogy én milyen vagyok). Könnyű arra fogni, hogy azért mert más nemű az illető. Igyekeztem tanulmányozni a másik nem agyát:), és arra jutottam, hogy sok dologról gondolkodhat ugyanúgy két ellenkező nemű ember, csak a kommunikáció eltérő. Ha a nők képesek megtanulni a kommunikációt egy férfival, akkor egy férfi is képes ugyanerre fordítva, nem csak az egyik nemnek kéne igazodnia a másik igényeihez. Amúgy a pasik is tudnak több felé figyelni. Lásd pl autóvezetés. Ott azért elég sok mindenre kell(het) egyszerre figyelni.
Az említett facebook-os dolog pedig nem csak női szoftverhiba lehet:D Tapasztalatból mondom. Szerintem pedig amúgy is csak egy bizonyos korosztály sajátossága ez a "féltékeny vagyok egy like-ra" stílus.
Nem kizárt, hogy tévedek, de akkorát csak nem:) Elvégre férfi is és nő is ugyanahhoz a fajhoz tartozik:)
Annak a válaszolónak, aki azt mondja, nem értik meg az egyenes beszédet sem:
Érti ő, csak lusta megcsinálni. Ne keverjük a kettőt, mert nem ugyanaz. Egyébként meg attól, hogy a nők inkább utalgatnak, célozgatnak az egyenes beszéd helyett, meg lehet őket érteni. Ettől függetlenül én az egyenes beszédet szeretem. Mondja ki amit akar, ne köntörfalazgasson! Értem a célzásokat, de feleslegesen rabolja az energiámat, a türelmemet és túl gyakran félreértésekre ad okot. Ha én öszinte és érthető vagyok számára, akkor ezt én is joggal várhatom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!