Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Férfiak, mi olyan bonyolult a...

Férfiak, mi olyan bonyolult a "női agyban"? Mit jelent az, hogy "nem értitek a nőket"?

Figyelt kérdés

Miben nyilvánul meg?

Mit nem értetek párotok, családtagjaitok, barátaitok "női agyának működésében"?

Példákat mondjatok légyszi.

2012. jan. 19. 12:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%

Teljesen máshogy gondolkoznak a pasik és a nők.

Például rengeteg párkapcsolati kérdés születik facebook-témában. A nők féltékenyek, megsértődnek, ha más nők lájkolják, neadjisten megdicsérik a párjuk fényképét. A pasik ezt nem értik, hogy ezen mi olyan nagy dolog a nőnek.

Vagy például az, hogy a nők mindig utalgatnak, célozgatnak, és elvárják, hogy a pasik értsék a jeleket. Nem értik. Ők csak és kizárólag az egyenes beszédből értenek.

Ilyesmikről van szó. Van pár nagyon jó és szórakoztató könyv a témában, segít megismerni a férfi és a női agy különbözőségéből adódó problémákat, párkapcsolatban élőknek kötelező:

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 19. 12:48
 2/23 anonim ***** válasza:
88%

én nő vagyok de sokszornekem is kétszer kell utánagondolni amit nők mondanak.

Mert a "nem" helyett azt mondják:talán,majd máskor

a "nekem ez nagyon tetszik" azt jelenti:légyszi vedd majd meg a szülinapomra.

A "tele van a szemetes" azt jelenti:légyszi vidd ki....

A "mit csinálsz holnapdélután" azt jelenti holnapdélután el kéne menni vásárolni...stb

Lehet, hogy nekem férfi aghyam van, de én szeretem azt mondani amit mondani akarok.

3/23 anonim válasza:

Az egész biológia. Pl: ti alapból több dologra tudtok odafigyelni egyszerre, viszont nálatok nem létezik olyan, hogy abszolút nem gondoltok semmire.

http://www.youtube.com/watch?v=K9yXyy5FNRM

4/23 A kérdező kommentje:

Úristen!

Facebook: nálunk fordítva van, ő féltékeny.

A tele van a kuka, az nálam is vidd már ki a kukát, a megyek vásárolni, az megyek vásárolni, a tetszik, az meg, muikor elgondolkozok rajta, megvegyem-e.

Nem tudunk nem gondolni semmire XD hát ez kész! Most tanulom a gondolatürességet 10 percig, és nő vagyok. A nagy semmire amúgy is jó gondolni, csak bambulok, bambulok...

Szerintem ezek kifogások, hogy ne értsük a másikat.

2012. jan. 19. 12:53
 5/23 anonim ***** válasza:
87%
Nekem mint nőnek csak egy észrevételem van. Az első azt írja, hogy nem értenek célozgatásból. Erre már én is rájöttem. De ha konkrétan mondom a páromnak, például, hogy csinálja meg az ajtót, mert szorul, akkor sem csinálja meg, csak majd valamikor, amikor éppen eszébe jut. Úgyhogy szerintem a konkrét kéréseket sem értik meg, nemcsak a célozgatásokat.
2012. jan. 19. 12:55
 6/23 anonim ***** válasza:
8%
Mi a női agy csodálatos egyszerűségét nem értjük.
2012. jan. 19. 12:56
 7/23 anonim ***** válasza:
88%

A nők sokszor X-et mondanak, de azt remélik, hogy a férfi tudja, hogy igazából Y-ra gondol. De a férfinek az X az X.

Másik eset: amikor a nő kérdez valamit, de nincs rá jó válasz:

Pl. a kicsit teltebb hölgy esetében:

Nő: Szerinted jó az alakom?

1. válaszlehetőség: "Nem". (A férfi őszinte, a nő őrjöng)

2. válaszlehetőség: "van egy kis felesleg". (A férfi füllent, a nő zokog.)

3. válaszlehetőség "Igen". (A férfi hazudik, a nő meg a fejéhez vágja, hogy "nem is igaz!!!")

Totál patt helyzet.

És rengeteg olyan szitu van, amikor nem lehet mit válaszolni, de az is baj, ha a férfi nem válaszol.

A másik:

ffi: "Nem baj, ha a srácokkal elmegyek sörözni?"

nő: "Nem"

Mikor hazaér a pasi, akkor meg megy a cirkusz, hogy a haverok fontosabbak, és igaz, hogy ő mondta azt, hogy nem baj, ha elmegy, de tudnia kellett volna (!), hogy igazából nem akarta, hogy elmenjen.

Őrület.

31N

2012. jan. 19. 12:56
 8/23 anonim ***** válasza:
81%
Ha egy nő jobbra indexel, nem biztos, hogy balra fog kanyarodni.
2012. jan. 19. 13:04
 9/23 A kérdező kommentje:

Jaja:D:D:D

Konkrétumokat sem értenek, az biztos. Ezért néha nemmondom ki mit akarok, néha kimondom, de akkor ordítás a vége, vagy nem érti.

Inkább már semmit se mondok, az a legegyszerűbb :D

2012. jan. 19. 13:09
 10/23 A kérdező kommentje:

Az hogy jó az alakja vagy nem, szerintem dicséretet várna a nő, főleg ha szült a pasinak gyereket és elhízott. Attól még szeretné, ha tetszene a férjének, nem?

Ha meg annyira nem tetszik, minek van vele?

2012. jan. 19. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!