Férfiak, mi olyan bonyolult a "női agyban"? Mit jelent az, hogy "nem értitek a nőket"?
Miben nyilvánul meg?
Mit nem értetek párotok, családtagjaitok, barátaitok "női agyának működésében"?
Példákat mondjatok légyszi.
Teljesen máshogy gondolkoznak a pasik és a nők.
Például rengeteg párkapcsolati kérdés születik facebook-témában. A nők féltékenyek, megsértődnek, ha más nők lájkolják, neadjisten megdicsérik a párjuk fényképét. A pasik ezt nem értik, hogy ezen mi olyan nagy dolog a nőnek.
Vagy például az, hogy a nők mindig utalgatnak, célozgatnak, és elvárják, hogy a pasik értsék a jeleket. Nem értik. Ők csak és kizárólag az egyenes beszédből értenek.
Ilyesmikről van szó. Van pár nagyon jó és szórakoztató könyv a témában, segít megismerni a férfi és a női agy különbözőségéből adódó problémákat, párkapcsolatban élőknek kötelező:
én nő vagyok de sokszornekem is kétszer kell utánagondolni amit nők mondanak.
Mert a "nem" helyett azt mondják:talán,majd máskor
a "nekem ez nagyon tetszik" azt jelenti:légyszi vedd majd meg a szülinapomra.
A "tele van a szemetes" azt jelenti:légyszi vidd ki....
A "mit csinálsz holnapdélután" azt jelenti holnapdélután el kéne menni vásárolni...stb
Lehet, hogy nekem férfi aghyam van, de én szeretem azt mondani amit mondani akarok.
Az egész biológia. Pl: ti alapból több dologra tudtok odafigyelni egyszerre, viszont nálatok nem létezik olyan, hogy abszolút nem gondoltok semmire.
Úristen!
Facebook: nálunk fordítva van, ő féltékeny.
A tele van a kuka, az nálam is vidd már ki a kukát, a megyek vásárolni, az megyek vásárolni, a tetszik, az meg, muikor elgondolkozok rajta, megvegyem-e.
Nem tudunk nem gondolni semmire XD hát ez kész! Most tanulom a gondolatürességet 10 percig, és nő vagyok. A nagy semmire amúgy is jó gondolni, csak bambulok, bambulok...
Szerintem ezek kifogások, hogy ne értsük a másikat.
A nők sokszor X-et mondanak, de azt remélik, hogy a férfi tudja, hogy igazából Y-ra gondol. De a férfinek az X az X.
Másik eset: amikor a nő kérdez valamit, de nincs rá jó válasz:
Pl. a kicsit teltebb hölgy esetében:
Nő: Szerinted jó az alakom?
1. válaszlehetőség: "Nem". (A férfi őszinte, a nő őrjöng)
2. válaszlehetőség: "van egy kis felesleg". (A férfi füllent, a nő zokog.)
3. válaszlehetőség "Igen". (A férfi hazudik, a nő meg a fejéhez vágja, hogy "nem is igaz!!!")
Totál patt helyzet.
És rengeteg olyan szitu van, amikor nem lehet mit válaszolni, de az is baj, ha a férfi nem válaszol.
A másik:
ffi: "Nem baj, ha a srácokkal elmegyek sörözni?"
nő: "Nem"
Mikor hazaér a pasi, akkor meg megy a cirkusz, hogy a haverok fontosabbak, és igaz, hogy ő mondta azt, hogy nem baj, ha elmegy, de tudnia kellett volna (!), hogy igazából nem akarta, hogy elmenjen.
Őrület.
31N
Jaja:D:D:D
Konkrétumokat sem értenek, az biztos. Ezért néha nemmondom ki mit akarok, néha kimondom, de akkor ordítás a vége, vagy nem érti.
Inkább már semmit se mondok, az a legegyszerűbb :D
Az hogy jó az alakja vagy nem, szerintem dicséretet várna a nő, főleg ha szült a pasinak gyereket és elhízott. Attól még szeretné, ha tetszene a férjének, nem?
Ha meg annyira nem tetszik, minek van vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!