Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Úr Isten! Lehet, hogy falura...

Úr Isten! Lehet, hogy falura kell költöznöm! Most mi lesz? 15/L

Figyelt kérdés
Nagyon bosszant a dolog, anyuék bejelentették, hogy falura fogunk költözni, mert már elegük van a városból. De én nem akarok!!! Nem akarok állatokat nevelni meg egész nap kint dolgozni a mezőn! A barátnőimmel sem tudok akkor találkozni, ott biztos csak öregek vannak, kivel fogok dumcsizni??? Ááá, nagyon felbosszantott ez a dolog... Ott egyáltalán van vmi? Pláza, meki, boltok? Bulira nincs semmi esélyem?? Segítség, nem akarom a falusiak életét élni!!!! 15/L
2012. jan. 17. 23:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el, hogy ti minden kérdésre csak azt tudjátok írni, hogy kamu, kamu, kamu...!!! Igenis voltam falun, és borzalmas volt. Az emberek bámultak engem, mindenki kint ült a kis padon a ház előtt! Én tuti nem fogok a ház előtt ücsörögni és bámulni a többieket. A falukban egyáltalán van iskola? Vagy hova fogok járni?
2012. jan. 17. 23:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Disznót fogsz etetni, szalonnát és kolbászt fognak beléd tömni, te fogod tolni a traktort a szántásba, eljársz majd énekelni a fonóba, szénabálába fogsz szerelmeskedni a lovászfiúval, pultos lány leszel a kocsmában, kifejed a tehenet a Riskát, gumicsizmában hordod ki a tejeskannákat a térdig érő sárban, előre köszönsz a Józsi szomszédnak aki böllér és alkoholista.

Az élet szép! Semminek nem tudsz örülni?

2012. jan. 17. 23:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
kocsmába mint már mondottam. meg a kertbe, meg az ólba
2012. jan. 17. 23:19
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
ja és felejtsd el a menő rucikat. virágos otthonkában leszel maci gatyában. + a félretolt svájcisapka rossz időben.
2012. jan. 17. 23:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam, nagyon átlátszó vagy. Nyilvánvalóan a polgárpukkasztás a célod, miközben a haveroddal ott röhögtök a számítógép előtt. Menj szépen aludni.
2012. jan. 17. 23:24
 16/19 anonim ***** válasza:
52%

Csatlakozom a Kistarcsai válaszolóhoz. Én is Kistarcsán élek. Kapaszkodj meg, mamámék szintén itt laknak és még tyúkjaik is vannak. Képzeld el, teljesen normális életet élünk, annak ellenére, hogy ha reggel kinézek az ablakon nem köszön vissza 6 pláza, 8 meki, meg 700ezer autó.

20l

2012. jan. 17. 23:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Elárulok neked egy titkot csak hogy megnyugodj: Sok vidéki rokonom és barátom van és általános vélemény, hogy egyre több ember adja el a városi lakását és költözik vidékre mert:

Sokszor harmad annyiért vesz kertes házat, mint a saját lakása ér és még egy használt kocsi is beleférhet meg egy kis tartalék is marad. Legalábbis ha nem Bp. vonzáskörzetéről beszélgetünk.

Friss a levegő, csend van, nincs annyi ember mint egy szardíniás dobozban, a szomszéd egy kicsit messzebb van nem piszkít az ajtód elé.

Van egy kis kerted ahol a saját szemed fogja hizlalni a zöldséget, gyümölcsöt, virágokat, ami nincs telenyomatva méreggel és idő előtt leszedve mint amit a városi piacokon kapni.

Attól, hogy vidéken élsz még nem kell disznót tartani viszont a szomszédoktól olcsóbban vehetsz húst, tojást. És a falusi csirke nincs befestve sárgára, hogy kelendőbb legyen.

Mivel sokan költöznek egy idő után fejlődik a település és igazodik az ember igényeihez.

Nagyszüleim szabolcsi kis faluban éltek ahol egy normális köves út volt, meg egy kocsma és egy vegyesbolt.

Most van internet, kábel tv., kismillió üzlet, fodrász, műkörmös, varrónő, szórakozóhely, orvosi rendelő stb. Az iskolájukat egy városi gyerek is megirigyelné. Lovaglás, néptánc, angol, úszás. Ingyen. Melyik városi iskola dicsekedhet ezzel? A kis keresztlányom most kezdett és imádja.

Fel fogod fedezni a szépségeit és az előnyeit. Lesznek barátaid. Ha tehetném én is mennék ebből a bérkaszárnya pokolból mert elegem van a városi pofátlan arroganciából, a koszból, szmogból, tömegből, zajból abból, hogy egy nyomorult cserép virágnak is alig találni helyet.

Ha meg unod magad felszállsz egy buszra és bemész a városba az sem tart tovább mint a pesti csúcsforgalomban elbumlizni bárhová.

Ne sírj ott is van élet meg fiatalok de ha annyira derogál vidékinek lenni akkor még szűk 3 év és nagykorú leszel. Akkor le lehet lépni, barátnővel meg neten, skype-on tartani a kapcsolatot. Tudom az nem az igazi de mégis valami. A mekiről meg jobb ha leszoksz nem igazán egészséges a plázákban meg mindent felszed az ember csak kulturáltságot nem. Csak lóg ott a sok kölyök, ahelyett, hogy valami igazán értelmeset csinálnának. Mi pl. kimentünk a természetbe kirándulni ha jó idő volt nem áruházakban hűsöltünk.

Ott sem fog megállni az élet.

Bocsi ha hosszúra sikeredtem.

2012. jan. 18. 00:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést pár hete már kiírták és ugyan ilyen reakicók érkeztek. Vagy az eredeti is trollkodás volt (bár lehet én sem az eredetit láttam) vagy valaki újraélesztette mert tetszett neki hogy az emberek hogy felháborodtak rajta.
2012. jan. 18. 01:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát ez de marhaság!!! Én is falun élek, és attól még, hogy nincs itt pláza, meg ilyen sz@rságok, attól még nagyon szeretem. Én meg a várostól hányok, na és. Ennyit erről!
2012. jan. 18. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!