Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Úr Isten! Lehet, hogy falura...

Úr Isten! Lehet, hogy falura kell költöznöm! Most mi lesz? 15/L

Figyelt kérdés
Nagyon bosszant a dolog, anyuék bejelentették, hogy falura fogunk költözni, mert már elegük van a városból. De én nem akarok!!! Nem akarok állatokat nevelni meg egész nap kint dolgozni a mezőn! A barátnőimmel sem tudok akkor találkozni, ott biztos csak öregek vannak, kivel fogok dumcsizni??? Ááá, nagyon felbosszantott ez a dolog... Ott egyáltalán van vmi? Pláza, meki, boltok? Bulira nincs semmi esélyem?? Segítség, nem akarom a falusiak életét élni!!!! 15/L
2012. jan. 17. 23:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
68%

ez vagy kamu, vagy nagyon buta vagy.

azt hiszem rád találták ki azt a szót h sznob.

2012. jan. 17. 23:04
 2/19 anonim ***** válasza:
Hova fogtok költözni?
2012. jan. 17. 23:05
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
remélem kamu...
2012. jan. 17. 23:05
 4/19 anonim ***** válasza:
64%

Jézusom, de egy hisztis liba vagy, te!

Ne félj, nem fogsz belehalni, én Kistarcsán - kisváros, bár inkább nagyközség - élek, voltak állataink, kertünk, minden... nem mondom, h szerettem, de ha kellett, segítettem.

Nincs pláza, sem meki, helyette mező, erdő, parkok, LEVEGŐ, tisztaság.

Semmi pénzért nem laknék nagyvárosban, inkább ingázom napi 1-1,5 órát, h beérjek suliba.

2012. jan. 17. 23:07
 5/19 anonim ***** válasza:
Kamukérdés. Nemrég a "kultúra és közösség" témakörben sokkolt ugyanezzel mindenkit 4 oldalon át, aztán röhögve bevallotta, hogy kamuzott. Ha-ha.
2012. jan. 17. 23:07
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
pedig kezd hozzászokni, h reggel 4kor kelj h megfejd a tehened, majd kemping biciglivel svájcisapkában eldöcögsz ( a föld úton) a kocsmába és viszel faterodnak egy pálinkát, h reggel amikor megy ki a mezőre meglegyen a reggelije. útána meg mehetsz a tyúkolba összeszedni a tojásokat, persze miután kipletykáltátok a szomszéd Bözsi nénivel h mennyire fáj a dereka a sok kapálástul.
2012. jan. 17. 23:08
 7/19 anonim ***** válasza:
77%
kamu nem kamu, ilyen lenne a reakciója egy tipikus pesti 15 éves libának...
 8/19 anonim ***** válasza:
61%
Még sosem jártál falun? Azt hiszed, ott csak öregek élnek? Akkor már kihalt volna minden falu. Attól még, hogy valaki falun lakik, nem jelenti azt, hogy állatokat kell tartani, meg a mezőn kell dolgozni. A pláza meg a meki a legfontosabb az életedben?! Szánalma! Meg is érdemled a sorsod, hogy leköltözz faluba, az elkényelmesedett városi életedet meg elfelejtheted!
 9/19 anonim ***** válasza:
72%

hú azt a városi paraszt bunkó mindenedet. te nagyobb paraszt vagy tényleg, mint akik a faluban élnek - és itt nem a mezőgazdasági munkákból élőkre értem.

képzeld, ebben a hatalmas országban a legeldugottabb falu is kb 15 percre van - kapaszkodj meg - busszal a legközelebbi várostól. szépen felülsz rá, és bemész, ha olyan igényeid vannak.

De gyanítom a szüleidnek az ilyen kis suttyók miatt van többek között elege a városból - neked még jót is tenne egy kis levegőváltozás. És nem, falun sem kell kakasszóra kelni és menni etetni a malacokat. De pl a városi 2-3 szobás nyomi panelotok árán lehet egy teljesen normális házatok. Nem akartál soha kutyát pl? Mert arra ideális lehet. És pont az anyagi megfontolások miatt rengeteg fiatal pár lakik agglomerációban.

És a letöbb faluban bizony se pláza, se meki, de az összes falun lakó ismerősöm megvan nélküle, ha mégse, felül a sárgabuszra, és bejön a városba.

NA jó, csak vicceltem. Igazából 65 éves, szétfoszlott melegítőt és szalmakalapot kell ezentúl hordanod gumicsizmával, olyan szép zölddel, nem mintással, katicabogarassal, stb. Mivel lány vagy, az egyetlen játékod a fonóban énekelgetés lesz a többi lánnyal, de néha benéznek a legények, oszt mehettek ám a guzsalyba. Sajnos az ismerőseidet felejtsd el, mivel se tévé, se net, se telefon nincs arra. De hetente jön a postakocsi! Kicsit unatkozni fogsz, mert az iskolában csak az ABC-t tanítják, ha már tudod esetleg, akkor megszívtad. De lesz egy helyes pulikutyád és minden nap kiviheted a Riskát legelni.

2012. jan. 17. 23:12
 10/19 anonim ***** válasza:
60%

éljen a lepontozás :)

első voltam.

2012. jan. 17. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!