Úr Isten! Lehet, hogy falura kell költöznöm! Most mi lesz? 15/L
ez vagy kamu, vagy nagyon buta vagy.
azt hiszem rád találták ki azt a szót h sznob.
Jézusom, de egy hisztis liba vagy, te!
Ne félj, nem fogsz belehalni, én Kistarcsán - kisváros, bár inkább nagyközség - élek, voltak állataink, kertünk, minden... nem mondom, h szerettem, de ha kellett, segítettem.
Nincs pláza, sem meki, helyette mező, erdő, parkok, LEVEGŐ, tisztaság.
Semmi pénzért nem laknék nagyvárosban, inkább ingázom napi 1-1,5 órát, h beérjek suliba.
hú azt a városi paraszt bunkó mindenedet. te nagyobb paraszt vagy tényleg, mint akik a faluban élnek - és itt nem a mezőgazdasági munkákból élőkre értem.
képzeld, ebben a hatalmas országban a legeldugottabb falu is kb 15 percre van - kapaszkodj meg - busszal a legközelebbi várostól. szépen felülsz rá, és bemész, ha olyan igényeid vannak.
De gyanítom a szüleidnek az ilyen kis suttyók miatt van többek között elege a városból - neked még jót is tenne egy kis levegőváltozás. És nem, falun sem kell kakasszóra kelni és menni etetni a malacokat. De pl a városi 2-3 szobás nyomi panelotok árán lehet egy teljesen normális házatok. Nem akartál soha kutyát pl? Mert arra ideális lehet. És pont az anyagi megfontolások miatt rengeteg fiatal pár lakik agglomerációban.
És a letöbb faluban bizony se pláza, se meki, de az összes falun lakó ismerősöm megvan nélküle, ha mégse, felül a sárgabuszra, és bejön a városba.
NA jó, csak vicceltem. Igazából 65 éves, szétfoszlott melegítőt és szalmakalapot kell ezentúl hordanod gumicsizmával, olyan szép zölddel, nem mintással, katicabogarassal, stb. Mivel lány vagy, az egyetlen játékod a fonóban énekelgetés lesz a többi lánnyal, de néha benéznek a legények, oszt mehettek ám a guzsalyba. Sajnos az ismerőseidet felejtsd el, mivel se tévé, se net, se telefon nincs arra. De hetente jön a postakocsi! Kicsit unatkozni fogsz, mert az iskolában csak az ABC-t tanítják, ha már tudod esetleg, akkor megszívtad. De lesz egy helyes pulikutyád és minden nap kiviheted a Riskát legelni.
éljen a lepontozás :)
első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!