Belegondolnak mit mondanak azok akik "kiirtanának" különböző népcsoportokat?
Örülök hogy "HeY Hitlerezel.
Aki meg írta hogy nem csak a zsidók szenvedtek... HÁT TÉNYLEG NEM CSAK ŐK!!
Sőt, honnan tudod hogy szenvedtek is? Nagyapád történész, netalán arra járkáltál, és dokumentumot találtál a romok alatt? Vagy mi?
Egyébként, igen, én ennyire érzéketlen vagyok.
Jajj, kérlek szépen le ne pontozz, inkább lemondok az Eszméről, csak ne pontozz le! Jó? :D
na megint egy "szegényzsidókmennyitszenvedtek" érzelmű kérdezővel van dolgunk. Nos, a Schindler listája kissé el van túlozva,kezdjük ott.
Pl. Az IQ-d itt is tükröződik: ""Hey Hitlert""
Nos az a "Hey Hitler, az Heil Hitler.
Én inkább arról a szenvedésről szeretnék megemlékezni,mikor 50ezer magyar mészároltak le a szerbek '44-ben,vagy mikor majd 200ezer magyar katona veszett oda a Donnál. Nos,ezek inkább foglalkoztatnak. (És ők nem kapnak semmilyen kártérítést,és nem is emlékeznek meg róluk minden nap)
Sajnálom a zsidókat is,mert szörnyű ami velük történt,de azzal is legyünk tisztában hogy még ért komolyabb veszteség is.
Ha már a cigányozást is felhoztad,akkor gyere ide lakni Szabolcsba (pl: Tuzsérra) és te is cigányozni fog egy darabig. Gondolom neked nem loptak el majd 200ezer Ft értékben gyümölcsöt,zöldséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!