Túl reagálom szerintetek?
Van egy nagyon kedves férfi ismerősöm, akit kb. 3 éve ismertem meg. Szimpatikusak voltunk/vagyunk egymásnak, jó a kapcsolatunk de én nem nevezném barátságnak. Sajnos én nagyon kötődöm hozzá, mert beleszerettem. De ezt ő nem tudja és nem is fogom neki elmondani.
Az a problémám, hogy van egy másik lány akit már 6 éve ismerek és nagyon nem bírom, tudom hogy nem szabad ilyet mondani, de kimondottam gyűlölöm, ha meglátom idegbeteg leszek, legszívesebben szétverném a fejét, mert nagyon gerinctelen és kétszínű. Egyszerűen gyűlölöm és nem bírom elviselni. Már régen nem láttam, de most ez a nő összeismerkedett a kedves férfi ismerősömmel, nem szerelem meg semmi, csak ismerik egymást.
Mikor megtudtam, azt hittem megőrülök, hogy lehet az hogy az az ember akit teljes szívemből szeretek és az akit ki nem állhatok ismerik egymást? Azt hittem idegbeteg leszek, pont ettől féltem... :"(
Most úgy érzem, mintha elvette volna tőlem, pedig nem is találkoznak meg semmi csak ismerik egymást, ezt meg leírni is szörnyű már tiszta ideg vagyok. Nem bírom elviselni ezt! :@@@ :(
Mostmár az ismerősömre is másképp nézek, pedig ő nem tud semmit meg a csaj se, de nekem tényleg olyan mintha megpróbálná elvenni tőlem, pedig mi is csak ismerősök vagyunk.
Nem akarok vele bunkó lenni, de nagyon idegesít ez a helyzet és mindjárt megőrülök!:@
Szerintetek nagyon túlreagálom? Nem akarom de nagyon rossz érzés.
Mit tehetnék ez ellen?:O
1.Igen.Túlreagálod
2.Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát..HA nem szólalsz meg,akkor nincs jogod dühöngeni sem másokra.Te sokkal kétszínűbb,idegesítőbb vagy az ilyen viselkedéssel mert nem mered elmondani a másiknak hogy mi bánt téged..
Egy szavad sem lehet,ha az élet úgy alakul,hogy ők ketten összejönnek...
Ha békét akarsz akkor
1. mond el a pasasnak hogy odavagy érte
2 beszélj a csajjal,és mond el neki,hogy nem kedveled..(hátha rájössz az okára is,mert az is lehet hogy semmi oka nincs hogy gyűlöld)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!