Antiszociálissá lehet válni plázában, vagy csak én reagálom túl a dolgot?
Vszínű, hogy enyhe pánikrohamod volt, vagy inkább csak plázaundor, ez tudod civilizációs betegség. a plázákat én is gyűlölöm, számomra nem más mint a beteges fogyasztási mánia fellegvárai. Agymosás, vedd meg ezt, vedd meg azt, ettől lezsel boldog, butítják a hülyeségre amúgy is hajlamos embereket. ha néha-néha plázában járok, sokszor nem is a "csodás" boltokat figyelem, hanem manipulatív, eszement fogyasztásra csábító trükköket leplezek le magamban. Én megértem, hogy el kell adni a szart is, de könyörgöm, az emberek miért nem gondolkodnak? Mi szükség van évente új telefonra? Én 3 éve egy eleve használtan vett telefont használok, most kapok újat. És nem azért mert cikinek tartom a régit (magasról teszek rá ugyanis, még ha az is) hanem mert szarul működik egy ideje. Ma én is kénytelen voltam plázába menni bevásárlást intézni. Fél óra után könyörögtem Anyának, hogy siessünk a vásárlással, húzzunk haza mert megkattanok, hányingerem van.
Amikor beláttam a magenta színű telefonboltba, és azt láttam, hogy viszi a nép az ócska laptopokat, mint a cukrot, szabályosan elkezdett fájni a fejem, annyira gusztustalan volt. kötsz ugye egy 2 éves hűségidős netszerződést a multival, aki a nyakadba sóz havi 9000 ft-os nethasználati díjjal egy vacak, alsókategóriás laptopot, amit elvihetsz potom 20e ftért. az egyszerű emberek csak a hihetetlen "akciót" látja, és naná viszi haza a fa alá. a lúzer..
Nincs semmi bajod, sztem az a normális, hogy ez a reakciód a plázákra. ha kitavaszodik, menj sokat kirándulni a zöldbe a szabad levegőre, annál jobb nincs is. A plázákat meg kerüld nagy ívben:)
Kellemes Ünnepeket!
Nem érzed azt néha, hogy "úristen mit keresek itt a sok h*lye között, nem vagyok idevaló..."?
Én rengetegszer érzem azt üzletekben, plázákban ha fél órája állok a kasszánál, hogy bár sose kéne többet idejönnöm és nem kéne találkoznom a sok buta és sokszor ápolatlan emberrel és szét akarok robbanni 1000 darabra és eltűnni a semmibe. Bár legtöbbször szeretek vásárolni.
Lehet egy enyhe pánikrohamod volt. De szerintem ne idegeskedd túl, máskor is elmehetsz plázába ha muszáj. Kicsi az esélye, hogy megint rád tör pont akkor. Erre ne is gondolj, mert olyan nem lesz :)
Azt pedig sajnos meg kell szokni hogy rengeteg buta kívülről vezérelt ember van akik miatt szinte falba verném a fejem, mert már nekem fáj. Menj nyugodtan akárhová, érezd jól magad és csak nevess rajtuk. Örülj és légy nagyon büszke magadra, hogy te nem vagy ilyen. Esetleg hallgass zenét közben az is megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!