Csak én reagálom túl?
Figyelt kérdés
11 évig, 6 éves korom óta molesztáltak.. Persze kisebb koromban nem tudtam mi történik.. olyan mintha beleszoktam volna.. útcán is volt hogy fogdostak idegenek, de soha nem tudom mit kell tenni olyankor.. és hagyom.. csak szorongok.. most hogy már nagyobb vagyok, érzem magam megalázva, undorodom magamtól.. visszagondolok, és folyton anyut hibáztattam mindenért. 10 éves korom óta minden évbe előjött vlm depresszió belőlem.. mindig utáltam magam, meg meg akartam halni.. Persze voltak jó időszakaim is, de minden évben volt depi. mostanra egyre paranoiásab leszek. Úgy érzem nem bírok felnőni. Identitásom az, szerintem nulla.. Emlékszem már kisiskolás koromban fura, rossz, véres dolgokat rajzoltam.. és kb a kényszergondolataimmal nőttem fel.. Most így visszagondolva, elmerengtem azon, hogy vajon a velem történtek miatt, lettem olyan amilyen? Vagy csak én reagálom túl?? Nem akarok hisztizni..2009. jún. 18. 21:34
1/4 anonim válasza:
Figyu nem sértésnek szánom de menj el 1 pszichológushoz,mert ez 1 életre tönkretehet ami a későbbi kapcsolataidat illeti.Egyébként nem reagálod túl,ezek durva dolgok,személyiségzavar kialakulásához vezethet.
2/4 anonim válasza:
Asszem egymásra találtunk:)
Mondjuk engem 11 évesen molesztáltak (megerőszakoltak), aztán még kb 5 évig nem hagyott békén az az állat.
Gyerek voltam, féltem, eltitkoltam.
Anyát hibáztattam, amiért nem veszi észre...
Máig rémálmaim vannak (heti 3-szor minimum), meghíztam, utálom magam, az embereket... Nem szívesen megyek sehová, ha mégis kell, lesütött szemmel.. Meg akartam halni, de ahhoz is gyáva voltam (vagyok?)
Ismerős?
Ha tudsz, menj el pszichológushoz, ezt nem lehet feldolgozni (nekem is el kéne, de nem bízom bennük)
3/4 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, hogy gyermekként ilyen élményeket kellett megélnetek. Nem könnyű helyzet az biztos.Mi okosat mondhat erre épeszű ember? Az igaz, pszihologus szakember sokat segíthet, viszont az a pár órás foglalkozás nem tudja feledtetni veletek mindazt amit sajnos átéltetek.A dolog megoldása önmagatokon múlik.Minél hamarabb le tudjátok küzdeni félelmeteket és az emberek irányába valamennyi bizalommal nyitni vagytok képesek, annál nagyobb az esélye, hogy a reátok ezentúl váró sok pozitív kellemes élmény lassan feledtetni tudja azt a sok szörnyűséget amin átmentetek.Szívből kívánom, sikerüljön nektek!Részemről, készséggel állok rendelkezésre egy két gondolatváltás erejéig, ha ez hasznotokat szolgálja és erősíti lelkivilágotokat.
4/4 anonim válasza:
Menjetek el egy jó kineziológushoz!
Szerintem jobb mint az agyturkász.
Valamivel olcsóbb is meg emberbarátabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!