Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez igaz barátnő?

Szerintetek ez igaz barátnő?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm de ha összeveszek vele( nemsokszor fordult elő még) akkor mindenkivel kibeszél. Eddig 2x vesztünk össze először egy olyan gyerekkel beszélt ki akit akkor ismert meg. Másodszorra egy olyannal aki az osztályból a legjobb barátnőm... SEGÍTSETEK!!
2012. jan. 17. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezen, hogy tudnánk segíteni?? Ne barátkozz, vagy ne vessz össze vele!
2012. jan. 17. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
azt nem tudom, hogy igaz barátnő e, de hogy pletykás, az biztos
2012. jan. 17. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Te meg itt beszéled ki, egy egész ország előtt...
2012. jan. 17. 18:44
 4/7 A kérdező kommentje:
én nem beszélem kii...csak véleményt kérek:)ez két különböző dolog;)
2012. jan. 17. 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem igazi barátnõ, mert egy igazi barátnõ akkor sem beszélne ki, ha összevesztek! Jobb, ha dobod, mint barátnõ.
2012. jan. 17. 18:55
 6/7 cica8918 válasza:
Nem igazi azt elhiheted mert az igazi olyat nem tesz!Tapasztaltam sajnos!!Az embert általában olyan döfi hátba akitől nem várná.....Ne foglalkozz a csajjal!!!!
2012. jan. 18. 21:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszii nektek:D
2012. jan. 20. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!