Miért van az, hogy a star wars 2, körül-belül 10 évvel később játszódik, mint az első rész, és anakin skyvalker akkor kb 20 éves, és oven lars nevű féltestvére, látszólag egyidős vele, maximum 2 évvel tűnik fiatalabbnak. Hogy lehet? (többi alul)
Én meg millió+1-szer néztem meg, ezért tudom a választ:D
Ha érdekel az SW-univerzum, javaslom a Gonosz útvesztője, a Sith-ek bosszúja, és a Sötét Nagyúr c. könyveket. Az első közvetlenül a III. epizód előtt játszódik, bemutatja, hogyan leplezik le majdnem Palpatine-t a Jedik, a 2. nagyon érzékletesen és rengeteg plusz jelenetet és információt tartalmazva írja le Anakin átállását és a III. epizód történéseit, a filmben nem szereplő szálakkal, a 3. a klónháború vége után játszódik közvetlenül és betekintést enged abba, hogy hogyan változik meg Anakin élete és hogyan alakul a Sidioussal való kapcsolata. És amit még nagyon várok: most jelent meg a Darth Plagueis Novel a tengerentúlon, ami Palpatine tanulóéveit és Darth Plagueis-szal való kapcsolatát mutatja be. Alig várom, hogy itt is megjelenjen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!