Mit jelent ha valaki egoista?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 18:17
1/23 dellfil válasza:
egoista=önző, csak saját érdekeit néző ember.
2/23 anonim válasza:
Az öntelt,magamutogató emberekre is szokás mondani (bár az inkább exhibicionizmus).
5/23 anonim válasza:
Csak a saját érdekei a fontosak. Pedig most egyre több ilyen ember van. :( Több ember kellene aki a közért, társadalomért van. Nemcsak a kis egyéni dolgaiért. :SS
6/23 anonim válasza:
mindenkivel egyet értek,csakarra is mondják aki beképzeli hogy ő milyen szép (its MEEEEEEEEEE.......)
7/23 anonim válasza:
Az az ember akit sokkal jobban érdekel saját maga,mint én.xDD
8/23 anonim válasza:
Csak a saját érdekeit nézi és eltapos másokat. Emellet beképzelt is.
9/23 anonim válasza:
Nem érdekli mások sorsa, az a lényeg, h ő jól éljen, imádja magát, de persze másokra nem mondja, h ő ilyen ronda, ilyen izé, azt se mondja, h ő a legszebb, legokosabb, stb., csak szimplán azt hiszi magáról, h olyan gyönyörű, vagy okos, v stb., vagy tényleg az, és felvág vele,...
Én am egoista vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!