Látszik az emberen az, ha magányos?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor szerintem pont azért nem barátkoznak vele. Egy magányos ember teljesen be van szűkülve, esetleg egy társaságban tudna csak feloldódni, de ahhoz társaság kellene, de neki nincs. Egy idő után, mégha valaha jó fej is volt, elvesziti a jófejségét, mert nem volt hol gyakorolnia. Én már teljesen befordultam és a kislányom is amiatt, hogy nem jön hozzánk senki, nincs körülöttünk élet és anya is be van fordulva. Már a munkahelyemen is csak a problémák jönnek, emiatt én vagyok ott a bénaság, ott sem barátkoznak már velem, ciki vagyok. Ebben a gazdasági helyzetben meg hová váltsak? A párom meg csak aludni szeret, ha együtt ebédelünk is hárman, akkor sem beszélünk semmiről. Elválni nem tudok, mert nem tudom egy fizetésből eltartani a kislányomat, meg magamat is. Honnan tudjam, hogy lesz 3 év múlva is fizetésem? Ha lennének barátnőim, akiknek van gyermekük és el is jönnének hozzánk és mi is mehetnénk, és hosszú távon is megmaradna a barátság, az jó lenne, de szerintem én már örökre ilyen magányos leszek. Persze próbálom magam megjátszani a kislányom előtt, hog ymilyen happy vagyokt, de látom rajta, hogy érez mindent és ő sem ugrál soha, soha nem jókedvű.2012. jan. 15. 15:48
1/5 anonim válasza:
Esetleg valami új hobbi? Pl eljárnál tornázni, ott biztos lenne olyan, akivel tudnál ismerkedni.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is mindenképp kezdj bele új dolgokba, és ismerkedj meg új emberekkel! Még ha az első egy hónapban nem is érzed magad túlzottan jól. Szerintem vannak olyan emberek, akik jól bírják a magányt, de neked úgymond "gondolnod kell" a gyermekedre is, és hidd el tapasztalatból mondom, hogy amíg tudsz, változtass ezen.
Nincs valami dolog, amit régóta ki szeretnél próbálni? Valamilyen tánc? Vagy jóga? Esetleg egyéb sport? Vagy bármilyen dolog, amit te szeretsz, élveznél, és társas tevékenység. =)
3/5 A kérdező kommentje:
A torna jó ötlet, itt a környezetemben van egy suli, ahol szerdánként ingyenes tornát tartanak. Azt ki fogom próbélni, bár nehéz egyedül elmenni, de meg fogom próbálni.
2012. jan. 15. 19:58
5/5 A kérdező kommentje:
Voltam, egy kolléganőmmel mentem el, hetente egyszer járunk.
2012. ápr. 6. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!