Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti miért jártok ide az Oldalra...

Ti miért jártok ide az Oldalra? És mi tart itt? Miért JÓ itt olvasni / írni?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre magamon, hogy egyre több időt töltök itt, és próbálom fogalmazgatni, miért is járok ide.

Ti miért?

2012. jan. 14. 20:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is még a kisfiam kapcsán keveredtem ide, úgy négy és fél éve, amikor terhes voltam, épp úgy, mint az egyik előttem szóló. Kerestem valamit a neten, és ezt az oldalt adta ki találatnak. Akkoriban még valóban egyfajta kérdezz-felelek jellege volt az oldalnak, nagyobb arányban volt a valódi információcsere. Akkor ezért szerettem. Egyszerűen arra használtam, hogy ha nem tudtam valamit, azt itt megkérdezhettem. De ezek akkor még eleve sokkal gyakorlatiasabb dolgok voltak (nem csak a gyerekkel kapcsolatos dolgokra gondolok itt).

Akkor még unalmamban nem igazán jöttem ide, csak ha tényleg érdekelt valami.

Mostanában kicsit már más a helyzet, sokszor csak azért olvasgatok, hogy lássam, miféle emberek léteznek. Sokszor olvastam itt olyan szokásokról, felfogásokról, amik nekem eszembe sem jutottak volna. Egyébként a majdani munkámhoz nagyon sok segítséget ad a Családi kapcsolatok témakör például, mivel szociális munkásnak készülök. Ez nem jelenti azt, hogy minden válaszomnál a szakember szól belőlem, viszont sokszor eszembe jut, hogy ez itt egy konkrét eset is lehetne, olyankor végig szoktam gondolni, hogy ha már dolgoznék, és ezzel a problémával jönne be hozzám valaki, akkor mit csinálnék.

A többi kategóriát meg szimplán azért olvasgatom, esetleg szólok is hozzá, mert azok többségében érdekelnek. Pl. az ételes topic, hát szeretek főzni, ott meg igen jól lehet tapasztalatot cserélni, vagy akár csak ötleteket meríteni, ha nem jut eszembe semmi. Ebbe a topikba is szeretek jönni, mert szerintem itt vannak a legérdekesebb dolgok, legalább is számomra. Sok kérdést elolvasok úgy is, hogy nem szólok hozzá, de a válaszokból is sokat lehet tanulni, nem feltétlenül a leírtakból, hanem abból, hogy utána én magam rákeresek, elkezdek kutatni az után, ami felkeltette az érdeklődésemet.

2012. febr. 4. 12:08
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. febr. 5. 16:50
 13/13 anonim ***** válasza:

mert érdekes dolgokat tudhatok meg

mert művelődöm

mert szeretek egy jót nevetni - hülye kérdéseken, a kötekedéseken, az okoskodásokon :D

2012. febr. 15. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!