Ti miért jártok ide az Oldalra? És mi tart itt? Miért JÓ itt olvasni / írni?
Azt vettem észre magamon, hogy egyre több időt töltök itt, és próbálom fogalmazgatni, miért is járok ide.
Ti miért?
Köszönöm a szerteágazó válaszokat!
Írjatok még!
Én amikor megszületett a fiam, egész véletlenül keveredtem ide, valamit kerestem és a google ezt az oldalt dobta ki.
Eleinte azért járkáltam fel, mert itt bátran megmertem kérdezni olyan dolgokat, amit a védőnőtől, családtól nem mertem, mert attól féltem kinevetnek.
Aztán ha a párkapcsolatomban volt problémám, és kiváncsi voltam hogy most én vagyok a hülye vagy nekem van igazam, akkor is ide jöttem, mert a barátnőm persze hogy nekem fog igazat adni, itt meg a kívülállók őszinte véleményt fognak adni.
Miután egyre gyakrabban jártam ide, már egyre inkább úgy éreztem hogy egy közösség tagja vagyok, ahol tudok beszélgetni.Mivel nekem nem igen vannak igaz barátaim, az egy barátnőmmel meg ritkán találkozok mert tanul és dolgozik, én meg a gyerekkel nem nagyon tudok eljárkálni, így jó érzés nem csak ülni itthon, hanem kommunikálni.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!