Milyen szakra kéne mennem ha az Afrikai szegény gyerekeken szeretnék segíteni?
Nem kell szakmát tanulni ahoz, h önkéntes légy.
Felveszed a kapcsolatot azzal a szervezettel akik önkénteseket toboroznak, lehet alapitvàny vagy pedig az egyháznak is vannak ilyen szervezetei, és nem muszáj papnak vagy apàcànak lenni ahoz hogy önkéntes légy. Annál a szervezetnél kapsz egy kitöltendõ kérdõivet, ahol megjelölheted mien országban szeretnél önkèntes lenni, illetve, h mivel szeretnèl ott foglalkozni. Irnod kell 1önéletrajzot, ès meg kell fogalmaznod miért akarsz önkèntes lenni, stb. ott majd megmondjàk pontosan. Ôk téged beregisztrálnak és majd értesitenek, h fel vesznek vagy nem.
Nem akarlak elkeseríteni, de ahhoz, hogy hatékonyan segíts, kevés leszel, bármit csinálj. Még a nagy segélyszervezetek és missziók sem bírnak a helyzettel. Ahhoz a helyiek gondolkodásmódján kell alapvetően változtatni, amit viszont úgy értékel(né)nek, hogy a hagyományaik ellen támadsz.
akár milyen csúnyán hangzik, Afrika azzal nyerne a legtöbbet, ha békén hagynák.
OFF:
utolsó, a "kellesz" a kell jövő ideje? Ezt rajtad kívül eddig egy embertől hallottam, hol tanultad? Kik használják így? Nagyon érdekel.
(Bocs az offért!)
Szerintem valami tájszó lehet. Néha én is szoktam használni, és tényleg a "kell" jövőidejeként.
Szokták mondani, hogy nem helyes, de szerintem sokkal kevésbé irritáló, mint a "de viszont" használata, vagy az egyelőre-egyenlőre felcserélése.
NEM beszóltam, kedves utolsó, létezik az, hogy "kell lesz" mint a kell jövő ideje, de mondom, rajtad kívül egy valakitől szoktam hallani, ő a 20-as években tanulta a magyart Budapesten. MA nem tudom, hol használják még, de Bp-en nem hallani.
Hová valósi vagy és hol tanultad ezt, hogy "kell lesz"?
privbe beszéljétek már meg:$
nem tartozik a kérdésemhez ne haragudjatok, de amikor látom h írtak mindig azt hiszem h nekem válaszoltak és csalódott leszek amikor látom h itt barátkoztok illetve veszekedtek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!