Otthonülősek vagy inkább társasági emberek vagytok?
Társasági ember vagyok nagyon, gyerekek mellett korlátozottabbak a lehetőségeim, de azért a társaságról nem mondok le, csak több szervezést igényel, nincsenek többé spontán bulik, programok.
De veled sincs baj, minden ember más. Ha jól érzed magad, akkor mindegy, hol, kivel vagy.
Állandóan megvoltam hívva a legkisebb bulikra is. Tudtam hangulatot csinálni, jóba voltam mindenkivel. Egy ideje már nem járok csak kisebb haveri körökbe néha, nem tudom miért.
29/F
Nincs ezzel semmi baj, az ember változik. Ha jelenleg úgy érzed nincs szükséged rá és így jól érzed magad, minek erőltetni?
Régebben mi is sokat jártunk társaságba. Később inkább arra álltunk rá, hogy mi rendeztünk itthon kerti partit. Már ezt is kezdem unni. Mára bőven beérem a heti egy németórával és a heti egy gitárórával.
Egyre többet érzem azt a hangulatot amit Charley dalából átérezni:
"Ajándék délután, ha nem megyek sehova már..."
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!