Titeket nem zavar, ha egy neger egy magyar lannyal van együtt?
Na látod mi beszélgetni is tudunk. Mindketten elfogultak voltunk én a gyűlölettel te pedig az általános védelemmel. Viszont az, hogy az édesapád idejében amikor még rendőr volt, feltehetően nem volt ennyi niger itt az országban, mert manapság, mivel ez ügy kapcsán sokat jártam rendőrségen és sok rendőrt megismertem, de egy se volt olyan aki kedvelné a nigereket. Pont azért amilyenek. A Blahánál elmondta egy rendőr, hogy kiszálltak a kocsiból és elindultak a nigerek felé akik azonnal késekkel mentek szembe velük, persze mindet bevitték. Na erről beszélek, van tisztességes és ember közöttük, de sokukban az állati ösztön és a hagyomány tőr elő és az ilyen ne maradjon itt hanem húzzon ki az országból. Az én ellenségem a Google ba "tilfilos" néven található. Neki mint Nigériainak érvényes kiutasítása van, Csakhogy egy ügyvéd tanácsára széttépte a papírjait és azt vallja, hogy Sierre Leoniai. Állandóan dumál, hogy nem kap letelepedési jogot, de a sötét agyával, nem fogja fel, hogy ezt a helyzetet ő idézte elő.
A volt barátnőmmel él miközben Nigériában felesége és gyereke van és azt hazudja neki, hogy nem házas és össze vissza hazudozik. Oké az ex barátnőm is nagyon sötét, de ez nem mentesíti ezt a férget. A büntetését pedig egy rendőr szerint nem itt fogja letölteni, hanem vagy Nigéria vagy ha ragaszkodik sierre Leoniához akkor ott, mert vissza toloncolják. Remélem. Én pedig soha nem fogom bántani még ezt a férget se, mert nem szeretném ha a kezemhez vér tapadna, bár a hírre sok hazafi jelentkezett, hogy szívesen kivégezné, de mindenkit lebeszéltem, hogy nem a halálát kívánom, hanem takarodjon innen.
Na látod kutyából nem lesz szalonna. A niggerek erre képesek és nem civilizált életre. [link]
Védjed csak a niggert, de azok akkor is állatok.
Nem eloszor talalom magam szembe ilyen tomeny emberi butasaggal,rosszindulattal,de meg mindig meglepodom.Konyorgom,miert nem lehet elfogadni,hogy feher,fekete,egyeb nacio =EMBER.Minden nacio kozott megtalalhato jo,rossz,eroszakos,bunozo,joszivu stb.
Te,17 eves kerdezo,egy buta,agressziv rasszista kis majom vagy - ahogy elolvastam,amiket irtal (azert a helyesirasodon is lenne mit javitani,de bar ez lenne a legnagyobb gond veled),hat tudod,en szegyellem magam helyetted.Bar latnad magad kivulrol,es ugy olvasnad vissza a soraidat,mekkora egy rasszista idiota vagy.Te allitolag eliteled a bunozest,de az szerinted nem bun ha "egy hazafi (illetve sok) jelentkezik,hogy kivegez valakit"?Ja,persze,te ezt nem akarod,csak takarodjon haza,mi?Persze,hiszen ez a te orszagod,hiszen a te uk-uk-uk apad magyaroknak akarta ezt az orszagot.Szerintem kevesbe zavarna ukapadat,hogy negerek elnek Msgyarorszagon,de hogy toled forog a sirjaban,azt valoszinunek tartom.De a magyarsag osszetetelerol is irtak itt elottem,ajanlom figyelmedbe.Van egy (szamodra) rossz hirem:szerencsere nem a hozzad hasonlok dontenek arrol,kik elhetnek Magyarorszagon.Egyebkent az a lany,aki hagyja,hogy csak dugni hasznaljak,az meg is erdemli.De nem igazan ertem,miert gondolja mindenki,hogy a feketek csak dugni akarjak a magyar (europai) noket?Nagyon sok van kozottuk,akinek normalis csaladja van,tisztessegesen,becsuletesen el.Ok miert zavarnak?Akik meg csajoznak?Hat Istenem,a magyar hapsik is csajoznak,meg az osztrakok,angolok stb,nem igaz?Miert gondolod,hogy nincs olyan magyar ferfi,aki csak kihasznalja a noket?De ez nem zavar,ugye?Egyebkent pedig ugy altalanossagban mondanam,nekem a szemelyes tapasztalatom az,hogy a feketek sokkal apoltabbak,es tisztabbak,mint sok magyar...
Megegy gyongyszem,egy hozzad hasonlo magas IQ-szintu illetotol:"Szerinted a lany miert van vele?A kis mini kukaca miatt?Talan becsulni kellene azt a lanyt amiatt,mert a nagy szerszamra csorog a nyala?"Hat eloszor is,kedves nagyon tajekozott ur(?),mindenkinek a maganugye,hogy speciel a kis farku vagy nagy farku uriembereket reszesiti elonyben.Miert kellene valakit csak azert nem becsulni,mert pont a nagy meretet szereti?Masodszor:egyebkent,szemelyes tapasztalatok alapjan mondom:vannak kisfarku negerek is.Volt szerencsem nem egy kisebb (sot kimondottan kicsi) meretekkel megaldott feketehez.Es kepzeld,pont nem a farka merete erdekelt,hanem,hogy okos,muvelt,kedves es gyenged volt,ertelmesebb,mint az erre a kerdesre valaszolok nemelyike.
Egyebkent Ku Kluskan :-))) legalabb azt tudnad,mirol is beszelsz,ember.Vagy dehogy is ember,te 17 eves buta kis kolyok.
26-os valaszolo (illetve tobbszor is valaszoltal,de csak ezt a szamot jegyeztem meg :-) ),teljesen egyetertek veled.Csak remelni merem,hogy ebben az orszagban tobbsegben vannak azok,akik ugy gondolkoznak,mint Te,ellentetben a kerdezovel.
Kedves Utolso,nem igazan ertem,moert is lehet megerteni a kerdezot,illetve mibol gondolod,hogy engem feltunesi viszketegseg vezet?Ez az oldal pont arra valo,hogy emberek elmondjak ilyen-olyan velemenyuket.A sajat velemenyehez mindenkinek joga van.Nem en tettem fel kerdest,hanem valaszoltam egyre,es elmondtam a velemenyemet.
Miert is nyomom a szokasos propaganda szoveget?Ha olvastad,amit irtam,szerintem abbol pont nem az jon le.Egyszeruen nem ertem,hogy miert is kell egyes embereket megkulonboztetni,lekezelni,kevesebbre tartani csak es kizarolag azert,mert mas a borszine.Szerinted a rasszizmus nem butasag.Nem tudom,ha teged itelnenek meg kizarolag a borszined alapjan,akkor is igy gondolnad-e?Persze,a magas IQ es a diploma nem ad automatikusan szocializalt szemelyiseget,de azert sanszos a dolog,nem?De pont nem is arrol van szo,ki a tanult es ki a nem,hiszen van a vilagon eleg sok tanulatlan feher ember is,hanem hogy valakit CSAK ES KIZAROLAG A BORSZINE ALAPJAN ITELNEK MEG.Sajnalom,ha ez valakinek nem tetszik,de en szemely szerint nem latok semmi rosszat abban,ha ket kulonbozo borszinu ember vonzodik egymashoz es egyutt van,es nem igazan ertem,ez miert is kellene,hogy zavarjon barkit is.De ha valakinek ez nem tetszik,termeszetesen szive joga,de semmi koze hozza.
Ja es,hogy miert is nem azt irtam le,hogy miert nem jo a rasszizmussal egyutt elni?Hat szerintem aki nem rasszista,az tudja,aki meg rasszista,annak hiaba mond az ember barmit,mert ugyis csak a maga igazat fujja,es nem is erti mirol van szo.
Azert orulok,hogy elmondtad a velemenyedet,meg ha nem is feltetlenul ertek veled egyet... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!